Loading...

Voorspelling Utrecht - Ajax

16 januari 6:15

Voetbal - Eredivisie

Utrecht Utrecht
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Bet365 1.44 Bonus
Wedden

De wedtip: Utrecht - Ajax

De Eredivisie mag terug gaan aftrappen en met de affiche FC Utrecht-Ajax Amsterdam staat er toch een heel mooi duel op het programma. Voor de troepen van René Hake wordt het een ideale gelegenheid om de slechte periode in november en december uit te wissen. De ploeg die zo goed aan het seizoen begon boekte in zijn laatste 5 wedstrijden met inzet geen enkele overwinning met als absoluut dieptepunt de uitschakeling tegen NAC Breda (3-2) in de KNVB Beker. Zijn laatste drie competitiewedstrijden kwam het niet verder dan driemaal een gelijkspel tegen respectievelijk GO Ahead Eagles (0-0), Fortuna Sittard (1-1) en FC Twente (1-1). Hoewel trainer Hake nog volop het vertrouwen krijgt van het clubbestuur horen we bij de aanhang toch een heel groot ongenoegen over de huidige sportieve prestaties van de nummer 7. Wel was FC Utrecht een van de twee ploegen die Ajax in eigen huis kon verslaan dit seizoen. Het werd 0-1 in de heenronde na een laat doelpunt van Django.

Leider Ajax Amsterdam zal het zonder zijn doelpuntenmachine Sebastian Haller moeten doen want die is op de Afrika Cup aan de slag met Ivoorkust. Trainer Erik Ten Hag ziet tijdelijk aanvaller Brian Brobbey voor een half jaartje terugkomen. Hij komt op huurbasis over van Leipzig tot het einde van het seizoen. Ajax Amsterdam zat tijdens de winterstop verwikkeld in een kleine corona-sage toen enkele positieve geteste spelers terug naar Nederland vlogen tegen alle regels in maar er met een waarschuwing van de overheid van af kwamen. Sportief lijkt alles wel snor te zitten voor de beste uitploeg van het land. Van de 8 gespeelde uitwedstrijden verloren de Amsterdammers geen enkele keer, won er 6 van, en moest het tweemaal een gelijkspel toestaan.

De highlights: Utrecht - Ajax

  • Ajax Amsterdam ongeslagen op verplaatsing.
  • FC Utrecht blikt terug op dramatische periode.
  • FC Utrecht kon in Ajax gaan winnen.

Onze voorspelling: Utrecht - Ajax

Het zal uitkijken zijn of Danilo centraal voluit zijn kans zal grijpen bij Ajax of de teruggekeerde Brobbey een rol van betekenis zal kunnen betekenen. Wij verwachten wel dat de Amsterdammers de klus zullen klaren tegen een FC Utrecht die zich niet gevoellig versterkte tijdens de winsterstop en enkel de Japanner Naoki Maeda aantrok.

1
Bet365
7
Utrecht wint: €100 X 7 = 700€
Bonus €100
N
Bet365
5.5
Gelijk €100 X 5.5 = 550€
Bonus €100
2
Bet365
1.4
Ajax wint: €100 X 1.4 = 140€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.