Loading...

Voorspelling FC Utrecht - Ajax

28 augustus 6:15

Voetbal - Eredivisie

FC Utrecht FC Utrecht
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Utrecht - Ajax

Na een sterke start van haar seizoen bevindt Ajax zich al na slechts 3 weken op de koppositie van de Eredivisie. Op 28 augustus zullen de Amsterdammers proberen om deze plek te behouden wanneer het op bezoek gaat bij FC Utrecht. Voor FC Utrecht is de start van het seizoen een stuk minder verlopen. De club is nog altijd opzoek naar haar eerste overwinning, waarbij het slechts 2 punten in 3 speelrondes heeft bewerkstelligd. Net als gedurende de voorbereidingen richting het nieuwe seizoen levert FC Utrecht dan ook nu nog steeds inconsistent spel. Zowel aan de aanvallend als verdedigende kant laat het periodiek steken vallen. Zo heeft de club ondertussen 2-2 en 3-2 uitslagen gezien, waarbij het aanvallend sterk speelde maar de verdediging in elkaar viel, terwijl het in wedstrijden waar het defensief sterk speelt aanvallend niet wist te scoren.

Voor Ajax is aan de andere kant het begin van het seizoen bijna vlekkeloos verlopen. Met 9 punten uit 3 wedstrijden staat Ajax op de koppositie, waarbij het sterk spel heeft geleverd. Net als gedurende het voorgaande seizoen oogt Ajax weer over een sterke aanval te beschikken welke regelmatig wedstrijden naar zich toe kan slepen. De verdediging, welke soms inconsistent kan zijn, blijft ook tot de Nederlandse top behoren waarop op de verdediging kan worden geleund in wedstrijden waar het aanvallend stroever gaat, zoals de 0-1 overwinning op Sparta Rotterdam. 

De highlights: FC Utrecht - Ajax

  • FC Utrecht heeft 16 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • FC Utrecht heeft 1 van haar laatste 8 wedstrijden gewonnen.
  • Ajax heeft 10 keer gescoord in haar eerste 3 competitiewedstrijden.
  • Ajax heeft slechts 1 van haar laatste 8 wedstrijden verloren.
  • Ajax heeft 3 tegendoelpunten geïncasseerd in haar 3 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling: FC Utrecht - Ajax

Ondanks dat FC Utrecht door de jaren heen regelmatig een lastige tegenstander is geweest voor Ajax ogen beide ploegen momenteel in 2 verschillende vormen te zijn. Aan de ene kant is FC Utrecht nog altijd op zoek naar haar eerste competitie overwinning, waarbij de club aan beide zijde inconsistent spel levert. Aan de andere kant is Ajax ongeslagen in de vroege fase van de competitie met mogelijk de sterkste aanval van de Eredivisie, welke het de verdediging van FC Utrecht erg lastig kan gaan maken. Wij verwachten daarom dat Ajax wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.