Loading...

Voorspelling FC Utrecht - NEC

29 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

FC Utrecht FC Utrecht
-
NEC NEC

Onze wedtip

NEC Nijmegen Double Chance.

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Utrecht - NEC

Speeldag 31 staat op het programma in de Eredivisie en nummer 7 FC Utrecht mag thuis NEC Nijmegen ontvangen in het Galgenwaard Stadion. Met nog 4 speeldagen te gaan lijkt een plek verzilveren voor de play offs om een ticket voor de Conference League nog het hoogste haalbare voor de thuisploeg. De troepen van Rick Kruys boekten slechts 2 op 15 uit hun vorige 5 wedstrijden waardoor nummer 3 Feyenoord met 10 punten voorsprong niet meer in te halen valt. Het verloor achtereenvolgens thuis van PSV Eindhoven (0-1) en FC Groningen (1-3). Nadien volgde een gelijkspel op het veld van RKC Waalwijk (1-1) en thuis tegen Fortuna Sittard (1-1). Op de vorige speeldag ging het met met 2-1 onderuit op het veld van Feyenoord Rotterdam.

NEC Nijmegen mag als promovendus zeer tevreden zijn over het seizoen met een 10e plek. Het staat zelfs dichter bij een plekje bij de play offs voor Europa dan bij de play offs voor degradatie. Al lijkt een achterstand van 7 punten op nummer 7 FC Utrecht moeilijk in te halen. Een zege in deze wedstrijd natuurlijk wel de hoop doen opflakkeren. In zijn laatste 5 wedstrijden boekten de troepen van Roger Meijer 4 op 15. Het verloor daarbij op het veld van FC Groningen (4-3), speelde gelijk thuis tegen Sparta Rotterdam (0-0), won op het veld van Cambuur (1-2) en verloor achtereenvolgens tegen FC Twente (0-2) en Ajax (0-1).

De highlights: FC Utrecht - NEC

  • FC Utrecht slechts 10 op 30.
  • FC Utrecht al 4 thuiswedstrijden zonder zege.
  • NEC Nijmegen 6e beste uitploeg uit Eredivisie.
  • Beide ploegen evenveel punten in 2022.
  • FC Utrecht slechts 2 zeges meer dan NEC Nijmegen.

Onze voorspelling: FC Utrecht - NEC

Hoewel NEC Nijmegen de heenwedstrijd thuis met 0-3 verloor van FC Utrecht merken we op dat Utrecht in een enorme dip zit. Tegen NEC moeten voetballen dat niets te verliezen heeft lijkt ons op dit moment geen cadeau. Utrecht kon bovendien al 4 wedstrijden op rij niet meer winnen. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.