Loading...

Voorspelling Villarreal - Bayern München

6 april 15:00

Voetbal - Champions League

Villarreal Villarreal
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Unibet 1.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Villarreal - Bayern München

Na 10 jaren van afwezigheid op het kampioenenbal mag CF Villarreal zich opmaken om voor de heenwedstrijd van de kwartfinale thuis FC Bayern München te bekampen. De troepen van Unai Emery weten hoe ze Europese successen moeten boeken. Vorig seizoen won het de UEFA Europa League nadat het de finale van Manchester United won (2-1 na strafschoppen). In de groepsfase van deze editie werd het tweede en in de 1/16e finales was het te sterk voor F.C. Juventus. In eigen huis werd het 1-1 tegen de Italianen en in Turijn wist het met 0-3 te winnen. Het heeft met een 0-6 in La Liga tegen Cadiz CF (1-0) en Levante (2-0) verre van een ideale voorbereiding beleeft voor dit treffen.

FC Bayern München werd in zijn groepsfase afgetekend groepswinnaar nadat het 18 op 18 haalde. In de 1/16e finale was ‘Die Rekordmeister’ te sterk voor het Oostenrijkse RB Salzburg. In Salzburg bleef het nog hangen op een 1-1 gelijkspel, maar in de Allianz Arena werd de slachtbijl bovengehaald en won het met 7-1. In tegenstelling tot zijn Spaanse opponent wisten troepen van Julian Nagelsmann zich wel goed voor te bereiden met een 6 op 6 in eigen land na zeges tegen Union Berlin (4-0) en Freiburg (1-4).

De highlights: Villarreal - Bayern München

  • Villarreal won slechts 1 keer thuis.
  • FC Bayern München 10 op 12 uit.
  • FC Bayern München doelsaldo van 10-2 op verplaatsing.
  • Bayern won elke duel met Villarreal.
  • Bayern al 7 wedstrijden ongeslagen tegen Spaanse opponenten.

Onze voorspelling: Villarreal - Bayern München

Het is reeds 7 duels geleden dat Bayern München nog eens verloor van een Spaanse opponent. De vorige twee confrontaties met Villarreal wist het ook te winnen in functie van de UEFA Champions League (0-2 & 3-2). Villarreal haalt enkel 5 op 12 op eigen bodem in deze Champions League met slechts 1 overwinning thuis tegen Young Boys (2-0). 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.