Loading...

Voorspelling Villarreal - Liverpool

3 mei 15:00

Voetbal - Champions League

Villarreal Villarreal
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Villarreal - Liverpool

La Céramica, het stadion van Villarreal, mag zich opmaken om FC Liverpool te ontvangen voor de terugmatch van de halve finales van de UEFA Champions League. De ploeg die topfavoriet Bayern München wist uit te schakelen staat voor een zeer zware klus. In de heenwedstrijd werd het een 2-0 overwinning voor The Reds. Een moeilijke opdracht dus voor de troepen van Unai Emery die er in de eigen Spaanse La Liga geen al te beste generale repetitie opzitten hebben. Ze gingen namelijk met 2-1 gaan verliezen op het veld van de voorlaatste in de stand Alaves. Villarreal staat op dit moment 7e in de competitie wat enkel rechts geeft op kwalificatierondes in de UEFA Conference League.

The Reds van Jürgen Klopp lijken op weg naar de 3e finale van de UEFA Champions League op slechts 5 jaar tijd. Liverpool kon wel winnen afgelopen weekend in de eigen competitie en wist op het veld van Newcastle met 0-1 te winnen. Met 28 op 30 voert het nog steeds een zeer spannende titelstrijd met Manchester City. Liverpool verloor in 2022 nog maar 1 wedstrijd op alle fronten. Dat gebeurde in eigen huis in de 1/8e finale van de UEFA Champions League tegen het Italiaanse Inter Milaan (0-1).

De highlights: Villarreal - Liverpool

  • Liverpool won elke uitwedstrijd in de Champions League.
  • Liverpool scoorde telkens minstens tweemaal op verplaatsing.
  • Villarreal won slechts 2 van 5 thuiswedstrijden in Champions League.
  • 3e finale voor Liverpool op 5 jaar tijd?
  • Liverpool slechts 1 nederlaag in 2022.

Onze voorspelling: Villarreal - Liverpool

The Reds zijn wereldwijd een van de allerbeste ploegen op dit moment. Ze wonnen onder andere elke uitwedstrijd in de Champions League tot nu toe. Dit terwijl Villarreal slechts 2 van zijn 5 thuiswedstrijden kon winnen. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.