Loading...

Voorspelling Vitesse - Ajax

15 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

Vitesse Vitesse
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Vitesse - Ajax

Erik Ten Hag is in zijn opzet geslaagd en zal Ajax Amsterdam met een 4e titel op rij door de grote poort verlaten, klaar om aan zijn Engels avontuur te beginnen bij Manchester United. Voor zijn laatste wedstrijd mag hij aan de slag op het veld van het Vitesse Arnhem van Thomas Letsch. Het zou kunnen dat dit ook voor Vitesse de laatste wedstrijd is onder zijn trainer, want de Duitser zou in de belangstelling staan van het Belgische Standard. In zijn laatste 5 wedstrijden boekte Vitesse Arnhem 6 op 15. Het verloor achtereenvolgens van Sparta Rotterdam (0-1) en Willem II (1-0). Het won bij GO Ahead Eagles (1-2), verloor van Heerenveen (1-2) en ging op de vorige speeldag gaan winnen op het veld van Fortuna Sittard (1-2).

Ajax Amsterdam won vorige week zijn duel thuis tegen Heerenveen met 5-0 en mocht zo de titel op zak steken. Door die zege boeken de Amsterdammers in totaal 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het won achtereenvolgens tegen Sparta Rotterdam (2-1), NEC Nijmegen (0-1) en PEC Zwolle (3-0). Het speelde tijdens vorige verplaatsing 2-2 gelijk bij AZ Alkmaar.

De highlights: Vitesse - Ajax

  • Vorige twee duels werd telkens 5-0 voor Ajax.
  • Ajax won vorige 9 confrontaties tegen Vitesse.
  • Vitesse 0 op 6 thuis.
  • Vitesse slechts 4 zeges in 2022.
  • Vitesse pas 11e beste thuisploeg in Eredivisie.

Onze voorspelling: Vitesse - Ajax

De spelers van Vitesse Arnhem zullen wedstrijden tegen Ajax Amsterdam geen al te prettige opdracht vinden. De laatste 9 duels werd er telkens verloren waarbij de laatste twee confrontaties telkens eindigden met een 5-0 zege voor Ajax. In totaal incasseerde Vitesse maar liefst 17 doelpunten in zijn laatste 5 wedstrijden tegen Ajax Amsterdam terwijl het er zelf maar 3 kon maken. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.