Loading...

Voorspelling Vitesse - Ajax

26 februari 8:30

Voetbal - Eredivisie

Vitesse Vitesse
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.52 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Vitesse - Ajax

In de Eredivisie staat speeldag 23 op het programma en daarin mag Vitesse Arnhem zich opmaken in de eigen GelreDome. De troepen van Phillip Cocu beleven een dramatisch seizoen en staan momenteel pas op de 13e plaats. Er leek even beterschap onderweg met 4 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag, maar vorige week ging het dan weer onderuit tegen promovendus FC Volendam. Vitesse Arnhem staat momenteel 6 punten voor op de eerste degradatieplek waar FC Emmen kampeert. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Vitesse Arnhem 8 op 15. Het speelde thuis gelijk tegen FC Twente (2-2), won bij Heerenveen (1-3), speelde gelijk bij FC Emmen (2-2), won van FC Utrecht (2-0) en verloor vorig weekend op het veld van FC Volendam (2-0).

Ajax Amsterdam moest onder nieuwbakken coach Heitinga afgelopen donderdagavond de teleurstelling verwerken dat het uitgeschakeld werd in de UEFA Europa League door het Duitse Union Berlin. Naast Europa loopt de samenwerking wel uitstekend want daarin boekt Ajax 12 op 12. In zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt Ajax 13 op 15. Het speelde gelijk bij FC Volendam (1-1), won bij Excelsior (1-4), won bij Cambuur (0-5), versloeg RKC (3-1) en Sparta Rotterdam (4-0). Ajax heeft zich zo weer in de titeldebatten gemengd en volgt op 3 punten van leider Feyenoord.

De highlights: Vitesse - Ajax

  • Ajax maximum aan punten onder Heitinga
  • Vitesse op een na meeste tegendoelpunten in eigen huis
  • Vitesse kon al 11 duels op rij niet winnen van Ajax

Onze voorspelling: Vitesse - Ajax

Ajax Amsterdam kan zich nu volop focussen op de titel. Feyenoord heeft een uitmatch op het programma staan bij Fortuna Sittard en je weet maar nooit wanneer de Rotterdammers punten laten liggen… Vitesse is de ploeg met de op een na meeste tegendoelpunten op eigen grond en kon al 11 duels op rij niet meer winnen van Ajax Amsterdam. Onze voorspelling Vitesse Arnhem-Ajax Amsterdam: Ajax Amsterdam wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.