Loading...

Voorspelling Vitesse - AS Roma

10 maart 12:45

Voetbal - Europa Conference League

Vitesse Vitesse
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

AS Roma winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Vitesse - AS Roma

Vitesse Arnhem moet de klepper tegen AS Roma aanvatten met een serieuze opdoffer in de maag. Het verloor afgelopen weekend van nummer laatst in de stand Sparta Rotterdam (0-1) en zag de wedstrijd in de slotfase gestaakt worden wegens ongeregeldheden van de supporters. Dit kan nog een staartje krijgen. Vitesse kon bovendien slechts 1 van zijn laatste 5 wedstrijden winnen en boekt een 4 op 15 in de Eredivisie. In de UEFA Conference League slaagden de Arnhemmers er wel in om in de Play Offs Rapid Wenen uit te schakelen nadat het een verliesbeurt (2-1) in Wenen nog recht kon trekken in eigen huis (2-0).

Het treft met AS Roma de groepswinnaar van groep C. Het verloor maar 1 wedstrijd maar de uitslag van die wedstrijd ging wel de wereld rond want de troepen van Mourinho gingen met zeer zware 6-1 cijfers onderuit op het veld van het Noorse Bodo Glimt. Het jaar 2022 werd met een 0 op 6 slecht ingezet door de Romeinen maar inmiddels is het wel 7 wedstrijden na elkaar ongeslagen en kon het de top 5 binnendringen.

De highlights: Vitesse - AS Roma

  • Vitesse zit in een dip.
  • AS Roma herpakt zichzelf in Serie A.
  • Vitesse verloor reeds 3 wedstrijden Europees.

Onze voorspelling: Vitesse - AS Roma

Vitesse zit in een dip. Het kon dan wel Rapid Wenen opzij zetten in de vorige fase, echt overtuigend was het allemaal niet. Tegen een AS Roma dat erop gebrand staat om de finale te halen kan het wel eens een zware avond worden in het GelreDome.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.