Loading...

Voorspelling Vitesse - Feyenoord

7 augustus 8:30

Voetbal - Eredivisie

Vitesse Vitesse
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Bet365 1.9 Bonus
Wedden

De wedtip: Vitesse - Feyenoord

Vitesse Arnhem speelde een zeer matige voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club won alleen de oefenwedstrijd tegen Maccabi Haifa FC met 1-0, speelde gelijk tegen KVC Westerlo (0-0) en VVV Venlo (2-2) en verloor van KV Oostende (2-0) en OFI Kreta (1-2). Naast deze magere resultaten in de voorbereiding is er ook bestuurlijke onrust binnen de club. Vitesse heeft na het vertrek van de Russische eigenaar Valeri Oyf nog geen nieuwe eigenaar gepresenteerd en heeft als enige club uit de Eredivisie de begroting voor het komende seizoen nog niet bekend gemaakt.

Feyenoord beleefde, mede door de vele transfers, een wisselvallige en onrustige voorbereiding. De uitblinkers van vorig seizoen Luis Sinisterra en Tyrell Malacia werden voor goed geld verkocht en er werden veel spelers aangetrokken. De opvallendste nieuwe namen die definitief werden ingelijfd in de selectie zijn Quinten Timber, Javairô Dilrosun en Danilo Pereira. Naast deze aankopen kan trainer Arne Slot dit seizoen beschikken over huurlingen Oussama Idrissi (Sevilla FC), Sebastian Szymanski (Dinamo Moskou) en Jacob Rasmussen (Fiorentina). De Rotterdammers verloren in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van FC Kopenhagen (0-7), Union SG (0-4), Lyon (0-2) en vorige week zondag van Osasuna (1-2). Tussendoor won Feyenoord wel van NAC (6-1) en FC Salzburg (1-2).

De highlights: Vitesse - Feyenoord

  • Vitesse verloor vorige week dinsdag met 1-2 van OFI Kreta
  • Feyenoord verloor vorige week zondag met 1-2 van Osasuna
  • In de eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 2.5 doelpunten per wedstrijd gescoord
  • 9 van de 13 competitieoverwinningen van Vitesse op Feyenoord waren in een thuiswedstrijd
  • Feyenoord kreeg in alle 6 de oefenwedstrijden minimaal 1 doelpunt tegen

Onze voorspelling: Vitesse - Feyenoord

De twee clubs speelde in het verleden in totaal 81 keer eerder tegen elkaar. Van deze wedstrijden won Vitesse 15 keer, Feyenoord won 39 keer en het eindigde 27 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelde was halverwege januari dit jaar in de competitie en eindigde in een 0-1 overwinning voor Vitesse. Beide clubs hebben een rumoerige periode achter de rug en het zal interessant worden om te zien hoe het ervoor staat. Wij gaan voor een overwinning voor Feyenoord.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.