Loading...

Voorspellingen EK

Euro 2024 presentatie voor je sportvoorspellingen

Voorspellingen Euro 2024 - EK Duitsland

Wil je Euro 2024 voorspellen? Genieten van alle EK-wedstrijden en goede sportweddenschappen afsluiten? Je bent op de juiste pagina! Hier geven we je al ons advies over hoe je een goede voorspelling kunt doen voor het EK 2024. Let goed op, er kunnen grote winsten voor je in zitten!

Krijg nu de welkomstbonus!

De beste Euro 2024 voorspellingen beginnen met een uitstekende kennis van de competitie en hoe het werkt. Hier is een korte blik op de indeling van het Euro voetbaltoernooi van dit jaar om je te helpen de juiste weddenschappen af te sluiten bij online bookmakers!

De deelnemende teams

Elk jaar (om de 4 jaar) zijn er duels tussen de beste landen van het Europese continent. Van Frankrijk tot Duitsland, via Portugal, Italië en Engeland doen de beste landen van Europa mee.

Dit jaar doen er 24 teams mee aan de competitie, met veel landen die in de race zijn voor de overwinning en een paar andere die voor een verrassing willen zorgen. Er staat ons weer een geweldig spektakel te wachten!

De competitieopzet

De Euro werkt op een vrij eenvoudige manier. Het format van deze nieuwe editie blijft ongewijzigd en identiek aan dat van Euro 2020.

Allereerst is er de groepsfase, waarin de teams worden verdeeld in 6 groepen van 4 (A tot F).

In elke groep kwalificeren de twee beste landen zich voor de knock-outfase van de competitie (die begint met de ronde van 16).

Zij worden vergezeld door de 4 beste derde geplaatste teams uit de groepsfase, die ook doorgaan naar de laatste 16 op Euro 2024.

De 16 teams gaan dan door naar de eindfase, die op de klassieke manier wordt gespeeld: ronde van 16, kwartfinales, halve finales en tot slot de grote finale, die de eindwinnaar van UEFA Euro 2024 bepaalt.

Tijdens deze knock-outfase nemen de confrontaties toe met knock-outwedstrijden die leiden tot de langverwachte finale. Dit maakt de race om de titel des te interessanter om te volgen, met elk duel spannender dan het vorige.

Euro 2024 wordt van 14 juni tot 14 juli 2024 in Duitsland gespeeld. De finale wordt gehouden op 14 juli 2024 in het Olympiastadion in Berlijn.

Winnaars van de laatste 5 wedstrijden

 • 2020 | Italië
 • 2016 | Portugal
 • 2012 | Spanje
 • 2008 | Spanje
 • 2004 | Griekenland
 • Krijg nu de welkomstbonus!

  Onze voorspelling voor de winnaar van Euro 2024

  EK voorspellingen

  Na de titel die op de laatste editie werd gewonnen door een outsider, Italië in 2020, is het de vraag wie op 14 juli 2024 de trofee in ontvangst mag nemen. Terwijl Duitsland (het gastland) kans maakt op de titel op eigen bodem, behoren Engeland, runners-up bij de laatste editie, en Frankrijk, runners-up bij het laatste WK, duidelijk tot de grootste favorieten voor Euro 2024. De grootste outsiders zijn Italië, Spanje en Portugal. 

  Welk land wordt gekroond tot Europees kampioen? Het advies van onze experts voor deze editie van de Euro 2024 is om te wedden op Les Bleus van Didier Deschamps. Kylian Mbappé en zijn teamgenoten zouden hun totaal mislukte vorige Euro wel eens goed kunnen maken, en zijn op een missie om deze trofee te winnen die het land sinds 2000 is ontgaan! Ben je het met ons eens? Aarzel niet en waag je kans! Onze Euro voorspelling: Frankrijk wint de beker!

  Wie is de favoriet voor Euro 2024? De beste kansen voor de winnaar

  Wie zijn de favorieten voor Euro 2024? Hier zijn de bookmakerskansen voor de belangrijkste landen die deelnemen aan het Europees kampioenschap voetbal 2024:

  • Frankrijk - 4.50
  • Engeland - 4.50
  • Duitsland - 7.00
  • Spanje - 8.50
  • Portugal - 9.00
  • België - 15.00
  • Nederland - 16.00
  • Italië - 16.00
  • Denemarken - 30.00
  • Kroatië - 35.00

  Zoals je kunt zien, zijn Frankrijk en Engeland de favorieten van de bookmakers voor Euro 2024. Heb je nog interessante kansen gezien? Nu is het jouw beurt om te spelen!

  Kansen afkomstig van toto.nl

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Onze voorspellingen voor de Euro 2024 poules

  Na het delen van onze Euro 2024 winnaar voorspelling en de odds op de beste sportweddenschappen sites, is het tijd om je onze analyse van elke groep te geven en onze voorspellingen over wie zich zal kwalificeren. Welke teams zullen zich plaatsen voor de laatste 16 volgens onze voetbalexperts? Ontdek het hieronder.

  Groep A (Duitsland, Schotland, Hongarije, Zwitserland)

  Groep A van Euro 2024 bestaat uit Duitsland, Schotland, Hongarije en Zwitserland en zou een zware uitdaging moeten zijn voor de minder bekende teams. Duitsland, dat als gastheer optreedt, staat een niveau boven de andere drie ploegen in Groep A.

  Duitsland, de groepsfavoriet, zou daarom logischerwijs zijn plaats in de Ronde van 16 moeten reserveren, terwijl de strijd achter hen hevig zou moeten zijn. Schotland blaast van hot naar her en beleeft geen goede vorm, terwijl Hongarije en Zwitserland indruk maken.

  Ondanks deze hevige strijd kunnen we ons goed voorstellen dat Granit Xhaka en zijn teamgenoten het verschil maken in deze Euro 2024 Groep A met het oog op de tweede plaats. De Nati hadden ook een goede reeks op Euro 2020 en bereikten de kwartfinales.

  Onze voorspelling voor Groep A: Duitsland en Zwitserland plaatsen zich voor de laatste 16.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Groep B (Spanje, Kroatië, Italië, Albanië)

  Euro 2024 - Pedri Spanje

  Groep B op Euro 2024 is zeker de zwaarste. Met de aanwezigheid van 3 Europese giganten (Spanje, Kroatië en Italië) zal elk duel belangrijk zijn.

  Spanje en Italië hebben samen 3 van de laatste 4 Euro-edities gewonnen, waarbij de Italianen de titelverdediger zijn. Ze worden goed vergezeld door Kroatië, altijd formidabel in dit soort wedstrijden en finalist op het WK van 2018. Albanië zal het moeilijker krijgen om te bestaan, maar hoopt op een verrassing in deze groep des doods.

  Hoewel het moeilijk is om een winnaar uit deze 4 landen te kiezen, zien we Spanje toch het verschil maken en de groep aanvoeren.

  Italië, dat bang was in de kwalificatie maar gewend is om te schitteren in dit toernooi, zou ook de laatste 16 moeten halen op Euro 2024. Tot slot zou Kroatië wel eens bij de beste 3e ploegen kunnen eindigen en ook kunnen deelnemen aan de knock-outfase.

  Onze voorspelling voor Groep B: Spanje en Italië door naar de laatste 16.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Groep C (Slovenië, Denemarken, Servië, Engeland)

  In Groep C zou Engeland weinig moeite moeten hebben om zich te kwalificeren voor de laatste 16. De Eurofinalisten van vorig jaar hebben dit jaar revanche in hun hoofd en behoren tot de sterkste favorieten om de trofee te winnen, wat vrij logisch lijkt gezien de ploeg van Southgate. Er is dit jaar nog genoeg om voor te spelen in Engeland!

  Voor de tweede plaats zou het moeten gaan om Denemarken en Servië, met Slovenië iets daaronder volgens onze experts. We hebben alle vertrouwen in de Denen, die in 2020 een grote indruk maakten door de laatste vier van de competitie te bereiken.

  Onze voorspelling voor Groep C: Engeland en Denemarken plaatsen zich voor de laatste 16.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Groep D (Polen, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk)

  Euro 2024 - Nederland

  Laten we verder gaan met de groep waarin we het meest geïnteresseerd zijn: Nederland. Gezien onze voorspelling voor de winnaar van Euro 2024 hoeven we er niet op te rekenen dat de Fransen zich zullen kwalificeren voor de rest van het toernooi en zelfs bovenaan zullen eindigen in de groep.

  Oranje is een van de outsiders van het EK en hoopt na de overwinning in 1988 opnieuw een titel in de wacht te slepen. Van Dijk en Co zouden logischerwijs als tweede moeten eindigen in Groep D. Hier lijkt de lat te hoog te liggen voor Oostenrijk en play-off team A.

  Onze voorspelling voor Groep D: Frankrijk en Nederland door naar de laatste 16.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Groep E (Oekraïne, België, Slowakije, Roemenië)

  De buren van Frankrijk zitten in Groep E en ook zij zijn vastbesloten om vanaf het begin te laten zien wat ze kunnen! België zit in een groep die binnen hun bereik ligt en het zou een grote verrassing zijn als ze niet bovenaan Groep E zouden eindigen.

  Tussen play-off groep B, Roemenië en Slowakije, zal de strijd waarschijnlijk intens zijn, en het is niet gemakkelijk om een naam te geven aangezien we de identiteit van het 4e team in de groep nog niet kennen. Op dit moment gaan we er liever van uit dat Roemenië zich zal kwalificeren, terwijl we afwachten welk land als laatste zal deelnemen aan deze groep.

  Onze voorspelling voor Groep E: België en Roemenië plaatsen zich voor de laatste 16.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Groep F (Georgië, Turkije, Portugal, Tsjechië)

  In Groep F, ten slotte, lijkt de Ronde van 16 binnen handbereik van Portugal. De winnaars van Euro 2016 behoren opnieuw tot de favorieten om de competitie te winnen en een plaats bij de laatste 16 zou een logische stap zijn voor de Portugezen.

  Tussen Turkije, play-off groep C en Tsjechië, is het de eerste die Portugal volgens ons door de rest van de competitie moet loodsen. De Turken blonken uit in de kwalificatiefase en eindigden zelfs voor de Kroaten. Ze bij de beste twee zien eindigen in Groep F zou de logische volgende stap zijn.

  Onze voorspelling voor Groep F: Portugal en Turkije door naar de laatste 16.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Onze tips voor jouw Euro 2024 voorspellingen

  Wedden op EK2024

  De schrijvers van SOSWedden werken elke dag hard om je de best mogelijke voorspellingen te geven voor een langverwacht evenement dat maar eens in de vier jaar wordt gespeeld: de Euros. Ons doel is natuurlijk om de best mogelijke voorspellingen voor elke wedstrijd te vinden, altijd zo dicht mogelijk bij de waarheid. Hier zijn de belangrijkste aspecten die onze experts analyseren:

  • De huidige vorm van de deelnemers aan Euro 2024
  • De conditie van de belangrijkste Euro-spelers
  • De mathematische context van het Europese toernooi
  • De psychologische context
  • De waarde van de aangeboden Euro odds

  Onze SOSPronostics redacteuren en experts zijn daarom in staat om je de best mogelijke Euro voorspellingen aan te bieden door rekening te houden met al deze parameters, en nog veel meer. Als je meer details wilt over deze analyse, lees dan verder.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  De huidige vorm van de deelnemers aan Euro 2024

  Dit is een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden, dat doorslaggevend zal zijn voor het succes van je weddenschap op de Euro 2024 wedstrijden. De vorm van de huidige teams is erg belangrijk en mag niet over het hoofd worden gezien. Dit advies geldt des te meer als de wedstrijd gaat tussen twee grote namen en erg moeilijk te voorspellen is.

  Laten we ons eens voorstellen dat Engeland het de laatste tijd helemaal niet goed doet, dat ze hun laatste 4 wedstrijden niet hebben gewonnen en dat ze een groepswedstrijd spelen tegen Denemarken. De halve finalisten van Euro 2020 zijn in topvorm en hebben 7 wedstrijden gewonnen. Het zou daarom beter zijn om te wedden op Denemarken, dat zou moeten profiteren van de slechte vorm van de tegenstander om de 3 punten te pakken.

  Dit advies geldt ook als de wedstrijd iets minder close is. Neem bijvoorbeeld Frankrijk en Oostenrijk. Frankrijk, finalisten op het laatste WK, zal favoriet zijn in deze wedstrijd. Maar als Oostenrijk in topvorm is en 6 wedstrijden op rij heeft gewonnen, in tegenstelling tot Les Bleus die al 5 wedstrijden niet hebben gewonnen, dan zullen we waarschijnlijk moeten wedden op de tegenstander van Didier Deschamps. De vorm van elk team is cruciaal in de aanloop naar een Euro 2024-wedstrijd, dus houd daar rekening mee voordat je een voorspelling doet. Niet alleen het prestige van een team telt!

  Krijg nu de welkomstbonus!

  De stand van de belangrijkste spelers bij de Euros

  Jude Bellingham - EK 2024

  Voor deze tweede tip is het heel belangrijk om de ploegen te analyseren van de landen waar je op wilt wedden. Je moet de belangrijkste spelers in elk team identificeren en vooral letten op hun recente prestaties. Als een belangrijke speler in vorm is, is de kans groot dat zijn team dat ook is. Let ook op blessures, schorsingen en andere afwezigen!

  Dit is vooral nuttig voor kleinere teams, die niet veel belangrijke spelers op elke positie hebben. In een ploeg als Frankrijk, Duitsland of Portugal kan bijna elke afwezigheid worden goedgemaakt met een vervanger van goede kwaliteit. Bij andere teams, zoals Slowakije, Oostenrijk of Hongarije, zou een grote afwezigheid wel eens doorslaggevend kunnen zijn voor de te spelen wedstrijd...

  Voordat je een wedstrijd van Euro 2024 voorspelt, moet je de tijd nemen om elke ploeg te analyseren, inclusief de vorm van de belangrijkste spelers en de waarschijnlijke afwezigen of blessures. Dit bespaart je een hoop verrassingen!

  Krijg nu de welkomstbonus!

  De wiskundige context van het Europese toernooi

  Het derde aspect dat je moet analyseren om de beste Euro wedstrijdvoorspellingen te doen is ook erg belangrijk. Deze tip is technischer dan de vorige twee en vereist een aantal berekeningen.

  Voordat je gaat wedden op Euro 2024, moet je namelijk letten op het aantal punten dat de landen al hebben verzameld. Dit advies geldt vooral aan het einde van de groepsfase, wanneer sommige teams hun ticket voor de rest van de competitie al hebben geboekt.

  Als een team zich eenmaal heeft gekwalificeerd, zal het logischerwijs de neiging hebben om de startopstelling te rouleren om spelers die minder gewend zijn aan de selectie speeltijd te geven, en om de belangrijkste spelers rust te geven voor het begin van de finales. Het is dus mogelijk dat het resultaat niet zal zijn wat je verwachtte, en dat de uitkomst van je weddenschap ook niet hetzelfde zal zijn... De wiskundige context van de Euro 2024 groepsfase is daarom de moeite waard om te controleren. 

  Krijg nu de welkomstbonus!

  De psychologische context

  Didier Deschamps - Euro 2024

  Het vierde en even belangrijke aspect is de psychologische context. Hier moet je jezelf een heleboel vragen stellen en er dan zoveel mogelijk proberen te beantwoorden. Probeer voor een Euro 2024 voorspelling bijvoorbeeld de antwoorden op de volgende vragen te vinden:

  Hoe ging de laatste wedstrijd van elk land? Zijn de belangrijkste spelers fit? Heeft een speler onlangs een probleem gehad buiten de sport? Is er rivaliteit tussen de twee landen? Is er een geest van wraak voor een recente wedstrijd? 

  Door de meeste van deze vragen te beantwoorden, kun je een beter algemeen beeld krijgen van de wedstrijd en dus een betere voorspelling doen tijdens Euro 2024.

  De vorm van de teams of de belangrijkste spelers, het moreel, een rematch, rivaliteit, een slechte reeks, etc. Door deze aspecten te analyseren kun je een veel betrouwbaardere weddenschap afsluiten op elke wedstrijd.

  Krijg nu de welkomstbonus!

  De waarde van de Euro winkansen

  Tot slot is hier de laatste parameter waarmee je rekening moet houden voordat je een Euro voorspelling doet: de waarde van de kansen die worden aangeboden door sportweddenschappen sites.

  Je moet goed nadenken voordat je je voorspelling omzet in een weddenschap en vooral niet wedden op emotie. De waarde van de geboden kansen is erg belangrijk en je moet er systematisch rekening mee houden.

  Het enige wat je nodig hebt is een beetje instinct en flair, en een gevoel voor risico bij bepaalde kansen!

  Als een bookmaker je bijvoorbeeld winkansen biedt van minder dan 1.30, d.w.z. meer dan 70% kans dat de weddenschap wint, maar je denkt dat de weddenschap niet zo voor de hand ligt, probeer deze dan niet. Het is het risico niet waard wat betreft de winst.

  Aan de andere kant, als de kansen hoger lijken dan je had gedacht, aarzel dan niet om je geluk te beproeven en je weddenschap te plaatsen bij je bookmaker. De hoge potentiële winsten zullen het risico waard zijn en je zou wel eens de jackpot kunnen winnen bij jouw Euro 2024 wedstrijd. Vergeet het niet!

  Krijg nu de welkomstbonus!

  Euro 2024: statistieken om de wedstrijden te voorspellen

  Kylian Mbappé - EK2024

  Om de best mogelijke voorspellingen te doen voor de Euro 2024 wedstrijden, moet je ook op de hoogte zijn van een paar cijfers die nodig zijn bij het plaatsen van je weddenschappen. Richt je op een paar statistieken van de laatste editie voor je Euro 2024 voorspellingen:

  • Gemiddeld aantal doelpunten: 2.65 doelpunten per wedstrijd
  • Wedstrijden met +1.5 doelpunten: 76% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met +2.5 doelpunten: 47% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met +3.5 doelpunten: 27% van de wedstrijden
  • Wedstrijden waarin beide teams scoren: 49% van de wedstrijden
  • Overwinningen met precies 1 doelpunt: 29% van de wedstrijden
  • Overwinningen met 2 doelpunten of meer: 37% van de wedstrijden
  • Meest voorkomende scores: 1-0 en 1-1 (elk 18% van de wedstrijden)
  • Gelijkspel na normale tijd: 29% van de wedstrijden

  Afhankelijk van het type weddenschap dat je voorkeur heeft, weet je nu wat de belangrijkste trends zijn voor je Euro 2024 voetbalweddenschappen. Aarzel niet om een paar weddenschappen te proberen als je interessante kansen ziet. Nogmaals, de kansen zijn goed bij alle aanbieders!

  Europees kampioenschap voetbal: goed advies van SOSWedden

  Op deze pagina vind je de belangrijkste bronnen om je kennis over het Europees kampioenschap voetbal te vergroten. Vanaf nu kun je ook betrouwbare weddenschappen afsluiten bij online bookmakers.

  Je hoeft alleen nog maar de beste keuzes te maken door zelf de wedstrijden te analyseren of door de voetbalvoorspellingen van onze specialisten over de verschillende duels van deze Euro 2024 te volgen.

  Om je winst te maximaliseren is het ten slotte ook belangrijk om je in te schrijven bij zoveel mogelijk van de beste sportweddenschappen sites, zodat je altijd de beste kansen kunt pakken. Fijne Euro 2024 weddenschappen voor iedereen!

  Krijg nu de welkomstbonus!