Loading...

Voorspellingen Euro Féminin

Wil je van het Eurovoetbaltoernooi voor vrouwen profiteren om een paar sportweddenschappen te plaatsen? Wil je betrouwbare voorspellingen doen over deze grote competitie waarin de beste vrouwenteams van Europa bijeenkomen? Dan ben je hier op de juiste plek! Allereerst vinden wij het belangrijk om de werking van de wedstrijd voor te stellen.

EK Voetbal vrouwen 2022: Overzicht voor al je voetbalvoorspellingen!

bron : www.uefa.com

Het Europees kampioenschap voor vrouwen, dat door de UEFA wordt georganiseerd, bestaat sinds 1984 en werd van 1987 tot 1997 om de twee jaar gespeeld. Sindsdien wordt de wedstrijd om de 4 jaar georganiseerd. Dit jaar vindt het Vrouwen-Euro plaats van 16 tot en met 31 juli 2022 in verschillende steden in Engeland. Dit is de tweede keer dat Engeland als gastheer optreedt, in 2005 was dat ook al het geval.

De manier waarop het Vrouwen Euro werkt is heel simpel. De gekwalificeerde teams worden eerst verdeeld in vier groepen van vier, voor een eerste groepsfase. Na deze eerste fase plaatsen de twee beste ploegen van elke groep zich voor de kwartfinales, en vervolgens via de klassieke weg voor de finale. Dus, ben je klaar om wat voorspellingen te doen over het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal? Er is genoeg te doen bij de online bookmakers!

Claim de betcity bonus hier

De winnaars van delaatste 5 edities 

Duitsland is het meest succesvolle land met 8 overwinningen, waarvan 6 op rij tussen 1995 en 2013. Nederland is de titelverdediger. Ter herinnering, dit zijn de laatste winnaars van het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen:

 • 2017 - Nederland
 • 2013 - Duitsland
 • 2009 - Duitsland
 • 2005 - Duitsland
 • 2001 - Duitsland

Claim de ZEbet bonus hier

Onze tips voor al je 2022 Vrouwen EK voorspellingen

Hulp bij sportwedden - EK vrouwenvoetbal 2022Nu je weet hoe het toernooi is georganiseerd en hoe het in zijn werk gaat, is het tijd om je onze beste tips te geven voor al je voorspellingen gedurende het toernooi. Het wordt een spannend toernooi, maar het wordt nog spannender als je een paar goede voorspellingen doet en er met wat geld vandoor gaat. Dus wat is een betere manier om het meeste uit je weddenschappen te halen dan ons deskundig advies op te volgen? Het enige wat je hoeft te doen is onze tips hieronder aandachtig door te lezen. Veel plezier bij het lezen!

 • Hier zijn onze belangrijkste tips:
 • Analyseer het spelniveau van beide teams
 • Analyseer de vorm van de teams en de hoofdrolspelers
 • Controleer op mogelijke afwezigheden
 • Hou rekening met de gebruikelijke tactieken
 • Kijk naar de laatste paar head-to-head wedstrijden
 • Analyseer wat er op het spel staat in de wedstrijd

Hou deze 6 tips altijd in gedachten bij het plaatsen van jouw weddenschappen op het Women's Euro. Slechts één van deze parameters kan alles in een wedstrijd veranderen, dus houd met alle variabelen rekening om een voorsprong op de bookmaker te krijgen en er met de winst vandoor te gaan! Voor meer uitleg, lees verder.

Claim de bonus van Bet365 hier

Analyseer het spelniveau van beide teams

Om goed te kunnen wedden op het Women's Euro 2022 is het allereerst van essentieel belang om een globaal beeld te hebben van het niveau van elk team. Hiervoor kun je gebruik maken van de FIFA-ranking, de resultaten van het lopende jaar, de statistieken van elke wedstrijd, rekening houdend met de tegenstander, de resultaten van het team in de laatste editie, enz. Je kunt ook kijken voor welke clubs de spelers van elk team spelen. Als een ploeg bijvoorbeeld verschillende spelers uit Barcelona, Lyon of Parijs heeft, dan kun je zeggen dat deze ploeg een vrij hoog spelniveau heeft.

Analyseer de vorm van teams en hoofdrolspelers

Teams presteren gewoonlijk per fase en reeks. Soms kan een middelmatig team een paar overwinningen aaneenrijgen, vertrouwen opbouwen, en een team verslaan dat op papier beter is, maar minder fit. Kijk daarom naar de zeer recente resultaten van een team om te begrijpen of het in vorm is of niet.

Bovendien zijn er vaak één of meer hoofdrolspelers in een team. Bijvoorbeeld, Wendie Renard voor het Franse team. Deze spelers zijn zeer belangrijk in een team. Of zij nu beslissend zijn dankzij hun voetbalvaardigheden of een impact hebben op het team (bv. aanvoerders), deze spelers brengen een echte plus voor het team.

Het is dus belangrijk om hun individuele vorm en hun aanwezigheid in de groepen te analyseren, alvorens te wedden op een Euro wedstrijd. Voor grote naties zijn er misschien andere spelers op het veld om te compenseren, maar voor kleinere teams kan een terugval in de prestaties van de sterspeler een grote impact hebben op de prestaties van het team. Denk hier altijd aan voordat je je weddenschap plaatst!

Claim de bonus van Jack's hier

Controleer op afwezigheden

Net als wanneer een speler uit vorm is, speelt de afwezigheid van een belangrijke speler (schorsing, blessure, keuze van de coach, persoonlijke problemen ...) een grote rol in de prestaties van een team. Als bijvoorbeeld de beste spits of de beste passer van het team afwezig is, zal dat onmiddellijk voelbaar zijn op het veld. Dit is nog meer het geval voor kleine landen die niemand op de bank hebben om hun sterspeler te vervangen. Dus, voordat je het Vrouwen-euro van dit jaar voorspelt, moet je hier ook rekening mee houden.

Hou rekening met de gebruikelijke tactieken

Voor een nog betere analyse van een Women's Euro wedstrijd is het ook aan te raden om de laatste tactieken en formaties die door de coaches worden gebruikt te analyseren. Afhankelijk van de coach, de geschiedenis van het team, of de context van de wedstrijd, kan een team meer vooruitziend of meer defensief zijn. Zo zijn sommige landen gewend om defensief te spelen en tegenaanvallen in te zetten tegen betere ploegen, terwijl ze zich meer openstellen tegen zwakkere ploegen. Hiermee moet rekening worden gehouden alvorens te wedden op een handicap of over/onder weddenschap.

Claim hier de bonus van Bet365

Kijken naar de recente onderlinge resultaten

Vervolgens is het belangrijk om de head-to-head wedstrijden tussen de naties te analyseren. De laatste jaren vinden we in Europa vaak dezelfde ploegen vooraan op het podium, zoals Duitsland, Engeland, Noorwegen, Nederland, Zweden, enz. Aan de finaletafel van dit jaar zouden dezelfde teams moeten zitten die het in de vorige editie ver hebben geschopt. Om te zien wie het voordeel heeft tussen 2 grote naties, zal het dus belangrijk zijn om te kijken naar de laatste confrontaties tussen hen.

Door dit te doen, zul jede psychologische context van de wedstrijd kennen, en daardoor een wedstrijd zo goed mogelijk kunnen voorspellen. Maar wees voorzichtig, deze analyse moet met de nodige voorzichtigheid worden uitgevoerd, want de cijfers en het spelniveau van een ploeg evolueren met de tijd. Daarom moet eerst naar de meest recente wedstrijden worden gekeken.

Analyseer het belang van de wedstrijd

Last but not least moet je rekening houden met de belangen van de wedstrijd. Deze inzet zal de motivatie van de spelers sterk beïnvloeden. In het kader van dit EK voor vrouwen zal een ploeg die zich al voor de kwartfinales heeft geplaatst en haar laatste groepswedstrijd speelt, veel minder gemotiveerd zijn dan een ploeg die koste wat kost 3 punten moet halen om zich te kwalificeren. Bovendien kan het team dat zich reeds heeft gekwalificeerd zijn team laten rouleren, terwijl het team dat geen andere keuze heeft dan te winnen zeker zijn typische team zal opstellen en meer vooruitziend zal zijn dan gewoonlijk. Dus laat je niet verrassen op de laatste dag van de groepsfase.

Claim hier de bonus van Circus

Vrouwen Euro 2022: statistieken voor goede voorspellingen

Om goede voorspellingen te doen voor het Women's Euro 2022, is het essentieel om de belangrijkste kerncijfers van de competitie te kennen. Deze statistieken zijn afkomstig van de vorige editie, in 2017. Hoewel het spel van de teams tussen de twee edities enigszins is veranderd, kunnen deze gegevens goede indicaties geven en enorm helpen bij het maken van je sportweddenschappen. De statistieken voor de groepsfase alleen zijn de eerste tussen haakjes, en de gegevens voor de knock-outfase alleen zijn de tweede. De algemene gegevens (voor het hele toernooi) zijn vet gedrukt. Volgens onze deskundigen zijn dit de belangrijkste cijfers die je moet onthouden voordat je dit jaar weddenschappen bij de bookmakers afsluit.

Claim hier de Bet365 bonus

Statistieken voor under/over weddenschappen

 • Gemiddelde doelpunten : 2.19 (2.20 / 2.14)
 • Wedstrijden met + 0,5 doelpunten : 90% (96% / 71%)
 • Wedstrijden met + 1,5 doelpunten : 65% (67% / 57%)
 • Wedstrijden met + 2,5 doelpunten : 39% (38% / 43%)
 • Wedstrijden met + 3,5 doelpunten : 10% (8% / 14%)

Zoals je kunt zien, is het doelgemiddelde voor deze wedstrijd laag. Vooral de statistieken voor wedstrijden met meer dan 1,5 doelpunten en meer dan 2,5 doelpunten moeten hier in aanmerking worden genomen. Deze percentages zijn veel lager dan in de grote Europese competities voor mannen. Ons advies is daarom de voorkeur te geven aan weddenschappen 'under' op deze wedstrijd, behalve als je analyse van een bepaalde wedstrijd en de context ervan je doet besluiten een weddenschap 'over' te nemen.

Tenslotte zij opgemerkt dat er een belangrijk verschil is in de statistieken van wedstrijden met meer dan 0,5 doelpunten tussen de groepsfase en de knock-outfase. Nu er zoveel op het spel staat, worden wedstrijden vaker afgefloten en is het niet ongewoon dat het aan het eind van de speeltijd 0-0 staat. Onthoud dit.

Statistieken voor weddenschappen met een handicap

 • Wedstrijden met precies één doelpunt verschil: 52% (58% / 29%)
 • Wedstrijden met ten minste twee doelpunten verschil: 32% (29% / 43%)
 • Wedstrijden met minstens een verschil van drie doelpunten: 35% (38% / 29%)

Zoals uit deze statistieken blijkt, wordt meer dan één op de twee wedstrijden met precies één doelpunt gewonnen. De marges van de winnaar zijn vaak klein en daarom adviseren wij in te zetten op de weddenschap 'winnen met precies 1 doelpunt verschil'. De geboden odds zijn vaak zeer interessant.

Statistieken voor alternatieve doelweddenschappen

 • Wedstrijden met 1e doelpunt gescoord tussen 1 en 15': 35% (38% / 29%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen 16 en 30': 29% (33% / 14%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen 31 en 45': 13% (13% / 14%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen 46 en 60': 6% (3% / 14%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen 61 en 75': 3% (4% / 0%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen 76 en 90': 3% (4% / 0%)
 • Meest voorkomende score: 1-0 (26% van de wedstrijden) 

Met 64% van de eerste doelpunten gescoord tussen de 1e en 30e minuut van het spel, is het gemakkelijk te zien dat de meerderheid van de doelpunten vroeg in de wedstrijd worden gescoord. Je kunt na het analyseren van de bovenstaande gegevens het beste de voorkeur geven aan de weddenschap 'Meer doelpunten in de eerste helft', omdat dit de periode is waarin de meeste doelpunten worden gescoord. Voor de meer avontuurlijken kan je gaan voor het eerste doelpunt tussen de 1ste en de 15de minuut of tussen de 16de en de 30ste minuut. De odds op deze weddenschappen zijn meestal vrij hoog op sportweddenschappen sites.

Om te slagen in je voorspellingen over het Euro 2022 Vrouwenvoetbal, moet je deze statistieken in gedachten houden. Zij kunnen je helpen bij je gokkeuzes, en als je geluk hebt, kun je een mooie winst maken.

Claim de ZEbet bonus hier

Groepen vrouwen Euro 2022: groepsindelingen en voorspellingen

Na te hebben gesproken over de te volgen strategieën en de statistieken die je zullen helpen bij jouw weddenschappen op dit EK vrouwenvoetbal, is het tijd om te praten over de groepen van de editie 2022. Hier zijn ze.

Groep A: Engeland - Noorwegen - Oostenrijk - Noord-Ierland

Groep A bestaat uit gastland Engeland, één van de favorieten om het toernooi te winnen. Noorwegen is ook een van de ploegen om in de gaten te houden op dit toernooi, ook al worden ze niet als een van de favorieten beschouwd. Oostenrijk en Noord-Ierland staan, wat hen betreft, een trapje lager en zouden logischerwijs als 3 en 4 van deze groep moeten eindigen.

Opinie van de redactie: Engeland en Noorwegen zullen zich plaatsen voor de kwartfinales.

Groep B: Duitsland - Spanje - Denemarken - Finland

Deze groep is een van de beste in de competitie. Alleen Finland ligt duidelijk onder zijn rivalen. Duitsland en Spanje zijn twee grote favorieten om de wedstrijd te winnen en Denemarken mag niet licht worden opgevat.

Opinie van de redactie: Duitsland en Spanje zullen zich plaatsen voor de kwartfinales.

Claim de Betcity bonus hier

Groep C: Nederland - Zweden - Zwitserland - Portugal

Deze derde groep is vergelijkbaar met de eerste in die zin dat er een sterke onevenwichtigheid is tussen de 2 favorieten en de 2 andere ploegen. Portugal, dat na de uitsluiting van Rusland werd opgenomen, zal het moeilijk krijgen om zich te meten met de twee favorieten, Nederland en Zweden. Zwitserland doet het goed tegen ploegen met een lager spelniveau, maar wint zeer zelden van de grote ploegen. Geen verrassing in deze groep. We zien de finalisten en bronzen medaillewinnaars van de laatste World Cup domineren.

Opinie van de redactie: Nederland en Zweden zullen zich plaatsen voor de kwartfinales.

Groep D: Frankrijk - Italië - België - IJsland

In deze laatste groep zijn Les Bleues de grote favorieten om de eerste plaats in de wacht te slepen. De protégés van Corinne Diacre behoren tot de groep der favorieten om deze Euro te winnen. Zonder verrassing zouden ze zich op zijn minst voor de kwartfinales moeten plaatsen. In deze groep zijn hun rivalen Italië, België en IJsland. De Italiaanse ploeg is niet één van de favorieten voor dit EK, maar bereikte wel de kwartfinales op het laatste WK. Zij zullen op hun hoede moeten zijn voor dit land dat de status heeft van outsider met ambitie in deze competitie. De Belgen en de IJslanders lijken een beetje te beperkt om in de top 2 van deze groep te kunnen eindigen.

Opinie van de redactie: Frankrijk en Italië zullen zich plaatsen voor de kwartfinales.

Wat dit eerste deel van de wedstrijd betreft, heb je al onze voorspellingen. De quoteringen die de online bookmakers bieden zijn interessant, dus wij raden aan om alvast enkele weddenschappen te plaatsen. Soms loont het om op lange termijn te wedden in deze Europese competities. Het zou zonde zijn om het niet te proberen.

Claim de Bet365 bonus hier

Onze voorspelling voor de winnaar van het Vrouwen Euro 2022

Het is niet gemakkelijk om één enkele weddenschap op de winnaar van dit Women's Euro 2022 te geven, omdat het niveau tussen de verschillende favorieten zo gelijklopend is. Hoe dan ook, het team met de getalenteerde Alexia Putellas, Spanje, is licht favoriet bij de bookmakers. Wij denken echter niet dat de Spanjaarden het in zich hebben om favoriet te zijn. Bovendien zitten ze in een zeer zware groep, wat hun taak er niet gemakkelijker op zal maken.

Voor de redactie van SOSwedden is het interessant om de weddenschappen over 3 naties te spreiden. Onze eerste weddenschap is op Engeland. Het Engeland van Sarina Wiegman-Glotzbach heeft een opmerkelijk spelniveau en zou zonder al te veel problemen als eerste in hun groep moeten eindigen. Bovendien hebben ze genoeg ervaring om het verschil te maken in deze competitie. Onze tweede weddenschap is Frankrijk. Zelfs met de afwezigheid van Le Sommer en Henry, is het Franse team nog steeds zeer interessant met veel goede spelers. De Fransen zouden ook in staat moeten zijn om bovenaan in hun groep te eindigen, en zichzelf een ingewikkelde tweede ronde te besparen.

Tenslotte blijft Noorwegen een niet te onderschatten outsider. Zelfs als de Noren in de groep van Engeland zitten, zouden ze zich zonder problemen voor de kwartfinales moeten kunnen plaatsen. De Noren, die in 1987 en 1993 de Euro wonnen en recentelijk verschillende keren de finale en de halve finale haalden, zijn het gewend om ver te komen in de competitie en hebben genoeg ervaring om het verschil te maken. Met odds van 5.50, 6.00 en 15.00 aan het begin van het toernooi, zal deze drievoudige weddenschap tip ervoor zorgen dat je winstgevend bent als een van deze drie naties het einde haalt. Wat wil je nog meer?

Claim de ZEbet bonus hier

EK vrouwenvoetbal 2022: de odds voor de winnaar

 • Spanje - 5.00
 • Engeland - 5.50
 • Nederland - 6.00
 • Frankrijk - 6.00
 • Zweden - 8.00
 • Duitsland - 8.00
 • Noorwegen - 15.00
 • Italië - 30.00
 • Denemarken - 30.00
 • Zwitserland - 51.00
 • Oostenrijk - 70.00
 • IJsland - 100,00
 • België - 101.00
 • Portugal - 150.00
 • Finland - 250,00
 • Noord-Ierland - 250,00

Wil je wedden? Deze odds zijn afkomstig van www.jacks.nl, www.bet365.nl en www.betcity.nl Drie uitstekende online sportweddenschappen sites, die een mooie welkomstbonus aanbieden in augustus 2022. Aarzel niet om je in te schrijven om ervan te profiteren!

Ontvang de ZEbet bonus hier