Loading...

Voorspellingen Superliga

Denk je dat je de Süper Lig door en door kent? Zin om met deze kennis aan de slag te gaan en een extra duit te verdienen? Het klinkt allemaal heel eenvoudig, maar dat is het niet. Gokken doe je best zo ‘beredeneerd’ mogelijk. Klinkt een beetje als een tegenstelling hé? Wij lichten hieronder verder toe wat we hiermee bedoelen en met onze tips van onze experts zijn we ervan overtuigd dat je de nodige tools op zak zal hebben om via jouw favoriete competitie een extra stuiver bij te kunnen verdienen, zonder te moeten inboeten aan plezier en beleving. De Turkse Süper Lig is een competitie doordrenkt van passie en eer. Twee factoren waarop jij kan inspelen. Lees vooral verder en lees wat onze experts aanraden om in het achterhoofd te houden als jij jouw weddenschappen afsluit.

Turkije competitie 2021 2022 voorspelling

Süper Lig wedtips

De handleiding die wij aanbieden is volledig gratis en vrijblijvend. Wij delen graag onze expertise met jullie over de Süper Lig. Iets waar we veel tijd en moeite in hebben gestoken. Wat je zeker zal terugvinden in deze handleiding voor het opstellen van een goede prognose op Turks voetbal:

  • De meest recente resultaten;
  • De prestaties van de belangrijke spelers;
  • Hoe de stand in de competitie eruit ziet en wat het speelschema van de teams is;
  • De motivatie van de spelers en clubs;
  • De historie en mogelijke rivaliteit;
  • De odds op de goksites.

Weddenschappen zijn meer en meer een serious business aan het worden, maar hier komt ook meer en meer bij kijken. Mocht het echt zo simpel lijken als sommige laten blijken, dan zou iedereen rijk rondlopen op straat. Hoewel het enige tijd en moeite vraagt om de juiste weddenschappen te vinden, zijn wij ervan overtuigd dat onze methode net meer plezier zal scheppen in jouw benadering tot weddenschappen. Tenslotte draait het toch om het feit dat je jouw bankrekening wilt aanvullen toch?

Registreren op toto.nl en direct beginnen met wedden op de Turkse voetbalcompetitie!

De meest recente resultaten

Wij kiezen ervoor in onze methodiek om altijd eerst te kijken wat de vorm is van de teams die participeren in jouw weddenschap. De meest recente resultaten zijn daarbij het eerste wat je zult opzoeken, maar ga hier gerust een stapje verder in en probeer het doelgevaar die er plaatsvond tijdens de wedstrijd ook even onder de loep te nemen door het aantal schoten op doel, offsides en hoekschoppen op te zoeken. Er zal minder overtuigend gespeeld worden en minder doelgevaar worden gecreëerd door een team dat hopeloos uit vorm is. Een team dat in vorm is en enkele topwedstrijden recentelijk won, zal dan weer een veel vloeiender aanvalspatroon op de mat kunnen brengen omdat het vertrouwen aanwezig is. Neem nou bijvoorbeeld Trabzonspor dat net twee wedstrijden zou afgewerkt hebben thuis tegen Galatasaray en uit op het veld van Besiktas. Stel dat ze in deze 2 wedstrijden 4 punten haalden en daarbij telkens de betere ploeg waren. Wanneer ze nu een wedstrijd thuis tegen Fenerbahçe moeten spelen, dan kan het de moeite zijn om Trabzonspor te volgen in deze weddenschap, ook al omdat dit team waarschijnlijk hogere quoteringen krijgt dan grootmacht Fenerbahçe. De Turkse competitie staat bekend om zijn passie en eergevoel waarbij een mooie overwinning een langdurend effect kan hebben op een team. Neem dit zeker mee bij jouw weddenschappen.

De prestaties van de belangrijkste spelers

Misschien zelfs meer dan in andere competitie is de factor ‘beslissende spelers’ heel cruciaal in de Turkse Süper Lig. De Turkse competitie bevat veel teams die leunen op de leiders in een ploeg. De topploegen hebben bijvoorbeeld hun spelsysteem aangepast op enkele dure buitenlandse spelers. Hiervoor nemen we Adem Ljajic bij Besiktas even als voorbeeld. In het merendeel van vorig seizoen was hij een van de dirigenten van het succes van de landskampioen. Hij was een onmisbare schakel tussen defensie en aanval, maar zodra hij een wedstrijd miste was dit gevoelig merkbaar aan het algemeen spelniveau van het team. In het geval zo’n speler ontbreekt, kan het interessant zijn om te kijken naar de qouteringen van de opponent. Ook kan dit een reden zijn om gewoon van de weddenschap af te blijven, wat ook een belangrijke vaardigheid is. Het ontbreken van de eerste doelman kan ook grote gevolgen hebben voor een team. Neem nu Trabzonspor dat Ugurcan Cakir heeft als nummer 1. Deze keeper heeft niet alleen katachtige reflexen als kwaliteit, maar hij blinkt vooral uit in het aansturen van zijn verdediging, toch de fundering van de centrale as. Maak het controleren van belangrijke (ontbrekende) spelers dus een van jouw belangrijkste taken alvorens je een weddenschap aangaat.

Registreren op de website van TOTO, dé legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland!

Hoe de stand in de competitie eruit ziet en wat het speelschema van de teams is

Doordat de Turkse competitie veel plaatsen moest toestaan op de rangschikking van de Europese coëfficiënten, moeten Turkse voetbalteams vaak meerdere Europese kwalificatierondes spelen voordat het Europese hoofdtoernooi wordt bereikt. Kijk er dus niet van op wanneer je een verrassende opstelling ziet bij ploegen als Galatasaray of Besiktas, wanneer zij midweeks een belangrijk Europees duel moeten spelen. Stel dat Besiktas een thuisduel moet afwerken tegen een ploeg als Sivasspor, maar een paar dagen later PSV Eindhoven moeten ontvangen in een Europese wedstrijd, dan is de kans groot dat de trainer enkele belangrijk basispionnen zal laten rusten. Hierdoor wordt het ofwel interessant om een weddenschap op de uitploeg te overwegen of om de weddenschap gewoon te laten voor wat het is en niet in te zetten.

De Süper Lig wedstrijden voorspellen bij TOTO

De motivatie van de spelers en clubs

Even terugkeren op het thema ‘motivatie’ bij het Turks voetbal. Het is en blijft een cruciale factor in deze zuidelijke competitie. Een zeer cruciale vraag die je jezelf moet vragen bij aanvang van een weddenschap is hoe groot de rivaliteit is tussen twee Turkse opponenten. Waren er incidenten tijdens de vorige confrontatie tussen Galatasaray en Fenerbahçe en zo ja: wie was erbij betrokken? Zit het nog in het achterhoofd bij de supporters? Heeft de voetbalbond maatregelen genomen omtrent het aantal toeschouwers. Door een antwoord te vinden op dergelijke vragen krijg je altijd al een basisidee van wat de sfeer kan worden die rond de wedstrijd gaat hangen.

Inschrijven bij TOTO en profiteren van de mooiste acties zoals de Free Bets!

De historie en mogelijke rivaliteit

Wat velen vaak niet toepassen bij het opsporen van een weddenschap die jouw bankrekening moet spekken, is de historie van een duel tussen twee teams. Neem altijd de tijd om te kijken wat de resultaten waren van de laatste 5 tot 10 onderlinge confrontaties en stel jezelf de vraag in hoeverre dit invloed zal hebben op de aankomende wedstrijd. Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat Galatasaray thuis al 7 keer niet kon winnen tegen Besiktas, dan moet je natuurlijk de vraag stellen of het handig is om in te zetten op de thuisploeg. De qouteringen zullen mogelijk hoog zijn voor Galatasaray, maar mogelijk heeft de thuisploeg het traditioneel altijd lastig met de betreffende tegenstander. Wanneer je er echt van overtuigd bent dat Galatasaray gaat winnen, omdat het de laatste paar wedstrijden geweldig voetbal speelt, zul je waarschijnlijk tegen een hoge quotering spelen, omdat de bookmakers ook historische statistieken meenemen bij het opstellen van hun odds.

De odds op de goksites

Een weddenschap is en blijft altijd een beredeneerde gok waarbij je het risico echter zo klein mogelijk wilt houden. Zet dus niet zomaar je geld in, maar wacht geduldig de juiste momenten af. Het is het wachten meer dan waard. Soms lijkt de drang te groot om de weddenschap aan te gaan, omdat je de wedstrijd wat wilt kruiden met extra spanning, maar dit is een gevoel dat je beter niet kunt volgen. Kies geduldig jouw momenten uit.

Om de beste odds te kunnen krijgen voor wedstrijden en snel te kunnen handelen, raden wij het je aan om je in te schrijven op de websites van verschillende legale bookmakers. Als je erin slaagt om telkens de hoogste odds te vinden, zal dit een groot verschil uitmaken qua winst aan het einde van de rit. Een kleine extra moeite met grote voordelen dus! Bovendien kan je hier en daar genieten van een mooie aanmeldbonus bij sommige bookmakers. Om zoveel mogelijk winst te halen uit jouw weddenschappen is het belangrijk om de beste quotes te vinden. Voor je een weddenschap aangaat is het daarom belangrijk om bij verschillende bookmakers te kijken wat de beste odds zijn voor de Turkse Süper Lig.

Heb je een wedstrijd goed geanalyseerd en gecontroleerd op afwezigen en andere factoren en vind je dat de quote nog steeds hoog staat? Dat is jouw kans om toe te slaan! Staat de qoutering juist verrassend laag? Soms moet je de verleiding weerstaan en de weddenschap niet aangaan. Niet altijd makkelijk, maar als je winst wilt maken op de lange termijn hoort dit erbij.

De beste odds op de website van TOTO vinden en wedden op voetbal!

Süper Lig statistieken voor de beste voetbal voorspellingen

Voorspellingen voetbal Turkije

Op het aantal doelpunten inzetten kan een interessante type weddenschap zijn op de Turkse Süper Lig, al is het zeker niet de meest eenvoudig te winnen weddenschap. Er werd vorig seizoen in 74% van de wedstrijden meer dan 1.5 keer gescoord en in exact 50% meer dan 2.5 keren. Er vielen 4 of meer doelpunten in 29% van de wedstrijden wat ons op een gemiddelde brengt van 2.70 doelpunten per wedstrijd. Als we hier dieper op ingaan, zien we dat het in deze competitie vooral interessant is om in te zetten op veel doelpunten als er een ploeg meedoet uit de bodem van het klassement. Als we alle wedstrijden optellen van de gedegradeerde ploegen van vorig seizoen, zien we dat er meer dan 3.00 doelpunten per wedstrijd vielen, een zeer hoog gemiddelde.

Ook op vlak van thuisvoordeel zien we toch een aardig verschil. In 41% van de wedstrijden wist de thuisploeg te winnen tegenover 31% voor de uitploegen. 28% van de wedstrijden eindigden dan weer op een gelijkspel. Doe je voordeel met deze statistieken. De verwachting is niet dat de statistieken in het komend seizoen plotseling enorm gaan verschillen met die van het vorige seizoen.

Inschrijven bij TOTO en profiteren van Free Bets en andere leuke acties!

Overzicht Turkse voetbalcompetitie

Voetbalwedden Turks voetbal seizoen 2021 2022

De Turkse competitie staat erom bekend om een van de meest passievolle te zijn van Europa. De bevolking verbindt zich op ware patriottische wijze aan de zijn of haar lokale voetbalclub. Het is dan ook belangrijk om het format van de competitie goed te kennen. Zodoende kan je tijdens jouw speurtocht direct toeslaan als je de hoogste qoutering ziet in plaats van nog een hele rompslomp aan informatie te moeten inwinnen. Time is money! Quoteringen kunnen zich heel volatiel gedragen. Wees dus op tijd!

Süper Lig wedstrijdprogramma & deelnemende teams

De Süper Lig, de hoogste Turkse voetbalcompetitie, bestaat uit ​​twintig teams waarbij de laatste 3 naar de TFF1.Lig degraderen. De nummer 1 van de Süper Lig wordt kampioen en plaatst zich voor de laatste voorronde van de Champions League. De nummer twee kwalificeert zich ook voor het kampioenenbal, maar moet wel instappen in de tweede voorronde. De nummers 3 en 4 mogen deelnemen aan de nieuw geïntroduceerde UEFA Europa Conference League. De bekerwinnaar mag aanvatten in de laatste voorronde van de UEFA Europa League. Vorig seizoen waren er uitzonderlijk 4 degradanten (gevolg Covid-19). BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, en Denizlispor hebben plaats gemaakt voor nieuwkomers Adana Demirspor, Giresunspor en Altay. 

Kampioen competitie Turkije: vorige 5 seizoenen

2020-2021 - Besiktas

2019-2020 - Istanbul Basaksehir

2018-2019 - Galatasaray

2017-2018 - Galatasaray

2016-2017 - Besiktas

Inzetten op de kampioen van Turkije in het seizoen 2021-2022 bij TOTO! 

Kampioen Süper Lig Turkije 2021 2022: onze voetbal voorspelling

Kampioen Turkse voetbalcompetitie Super Lig 2021 2022

Naast de grote 3 zijn er natuurlijk nog de traditionele subtopper Trabzonspor en ook Istanbul BB, dat steeds meer en meer aan de oppervlakte komt (zeker met de titel die het haalde twee seizoenen geleden) De ‘grote 3’ waren vorig seizoen echter als vanouds weer bovenaan het klassement te vinden. Besiktas werd kampioen en het wil dat dit seizoen uiteraard herhalen. Het is ook afwachten wanneer Fenerbahçe zich nog eens zal presenteren, want het is inmiddels al 8 seizoenen geleden dan het de titel pakte (elftal met onder meer Dirk Kuyt). Galatasaray toonde zich onder Fatih Terim als grootste uitdager vorig seizoen van Besiktas. Volgens ons gaat het weer door die twee uitgevochten worden, maar misschien ditmaal met Galatasaray als eindwinnaar? Houd onze competitiepagina’s zeker in de gaten voor belangrijke updates!

Direct beginnen met voetbalwedden bij TOTO Sportweddenschappen