Loading...

Voorspelling VS - Wales

21 november 14:00

Voetbal - WK

VS VS
-
Wales Wales

Onze wedtip

VS winnaar

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: VS - Wales

Op speeldag 2 van het Werelkampioenschap in Qatar zien we meteen een heel interessant duel tussen twee landen die zich best wel met elkaar kunnen meten. Het USA van bondscoach Gregg Berhalter eindigde in zijn CONCACAF kwalificatiegroep voor het WK als 3e en greep zo het laatste rechtstreekse ticket voor het WK. Het eindigde met evenveel punten als de nummer 4 Costa Rica die zich na barrages alsnog kon plaatsen na Play Offs met Nieuw Zeeland. De voorbereiding voor de USA liep verre van ideaal naar aanloop van dit WK. Het kon van zijn laatste 3 duels geen enkele keer winnen. Het speelde gelijk bij El Salvador (1-1) in functie van de CONCACAF Nations League gevolgd door een vriendschappelijke nederlaag bij Japan (2-0) en een vriendschappelijke draw tegen Saudi Arabië (0-0) welke in Spanje werd afgewerkt.

Ook het Wales van Robert Page had barrages nodig om zich te plaatsen voor het Wereldkampioenschap. In de groepsfase van de kwalificatiecampagne eindigde net voor Tsjechië op een tweede plaats na groepswinnaar België. In de barrages zette het Oostenrijk (2-1) en Oekraïne (1-0) opzij. Nadat het de kwalificatie kon verzekeren leek er wel een stevige decompressie op de prestaties te zijn. Van zijn laatste 5 wedstrijden kon Wales er namelijk geen enkele winnen en boekte het 1 op 15. Alle 5 laatste duels van Wales stonden in het teken van de UEFA Nations League. Het verloor van Nederland (1-2), speelde thuis gelijk tegen België (1-1), verloor bij Nederland (3-2), verloor bij België (2-1) en verloor thuis van Polen (0-1).

De highlights: VS - Wales

  • Wales won nog nooit van de USA.
  • Wales 1 op 15 in laatste 5 duels.
  • Pas 2e deelname Wales aan WK.

Onze voorspelling: VS - Wales

Voor Wales is dit pas de tweede deelname aan een WK. De laatste deelname is al van 1958 toen het WK in Zweden werd georganiseerd. Voor de USA wordt het al hun 11 deelname. Wales boekte amper 1 op 15 uit hun laatste 5 interlands waardoor het in een stevige decompressie lijkt te zitten. Van vorige 2 keer dat beide landen elkaar bekampten kon Wales geen enkele keer winnen en verloor het eenmaal.  Het laatste duel was in 2020 tijdens een vriendschappelijk duel in Wales waar de partij op 0-0 eindigde.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de VS Wales voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.48
VS wint: €50 X 2.48 = 124€
Bonus €50
N
Unibet
3.05
Gelijk €50 X 3.05 = 152.5€
Bonus €50
2
Unibet
3.3
Wales wint: €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.