Loading...

Voorspelling Wales - Iran

25 november 5:00

Voetbal - WK

Wales Wales
-
Iran Iran

Onze wedtip

Wales winnaar

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Wales - Iran

Op speeldag 2 in groep B mogen Gareth Bale en Co het opnemen tegen Iran. Wales kon in de eerste wedstrijd tegen USA in het slot een punt veiligstellen waardoor nog veel mogelijk is. Wetende dat datzelfde USA het tegen Engeland opneemt kan Wales een gouden zaak doen indien het wint. Het is pas de tweede deelname voor Wales. In zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Robert Page wel amper 2 op 15. Voor het WK aanving speelde het in functie van de UEFA Nations League thuis gelijk tegen België (1-1), verloor het bij Nederland (3-2), bij België (2-1) en ging het thuis onderuit tegen Polen (0-1).

Iran heeft op speeldag 1 een blamage opgelopen door met 6-2 de boot in te gaan tegen Engeland. De troepen van Carlos Queiroz hebben geen andere keus dan voor de zege te gaan in deze tweede wedstrijd al zal het natuurlijk geen evidente klus worden. Uit de laatste 5 wedstrijden boekt Iran 7 op 15. Het won vriendschappelijk in Uruguay (0-1), thuis speelde het nadien gelijk tegen Senegal (1-1), won thuis van Nicaragua (1-0) en verloor het van Tunesië.

De highlights: Wales - Iran

  • 9 tegendoelpunten voor Iran in laatste 5 wedstrijden.
  • Iran won maar 1 WK-wedstrijd van zijn laatste 10.
  • Iran won maar 2 van zijn 16 WK wedstrijden in totaal.

Onze voorspelling: Wales - Iran

Voor Wales wacht met Iran een zeer haalbare kaart. De Iraniërs kregen maar liefst 9 tegendoelpunten tegen in zijn laatste 5 wedstrijden. Bovendien beschikt het ook niet over de meeste overtuigende statistieken als het op een WK aankomt. Het won slechts 1 WK-wedstrijd van zijn laatste 10 en maar 2 wedstrijden van alle 16 die het ooit speelde op een WK.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Wales - Iran te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.1
Wales wint: €50 X 2.1 = 105€
Bonus €50
N
Unibet
3.15
Gelijk €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
2
Unibet
4
Iran wint: €50 X 4 = 200€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.