Loading...

Voorspelling West Ham - Eintracht Frankfurt

28 april 15:00

Voetbal - Europa League

West Ham West Ham
-
Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt

Onze wedtip

Eintracht Frankfurt Double Chance.

Toto 1.79 Bonus €50
Wedden

De wedtip: West Ham - Eintracht Frankfurt

Donderdag mag het Londense Olympic Park zich opmaken voor de halve finale tussen West Ham United en Eintracht Frankfurt. Dat de Hammers onder David Moyes goed draaien hoeft niet meer al te veel herhaald te worden. Sinds de Schot overnam in december 2019 wisten de Hammers zich te behoeden voor een degradatie en eindigde het jaar erop op de 6e plek wat hun deelname aan deze UEFA Europa League opleverde. Als winnaar van hun groep kwam West Ham pas in de ⅛ finale aan de bak en moest het daarin meteen opnemen tegen een van de favorieten, FC Sevilla. In Spanje werd het 1-0 maar ook in Londen volgde dezelfde score maar dan in het voordeel van de thuisploeg. In de 112e minuut van de verlengingen bracht Yarmolenko de Londenaars in extase door de match de beslechten in een 2-0 overwinning. In de kwartfinale was het dan weer te sterk in een dubbele confrontatie met opnieuw een van de (schaduw)favorieten, Olympique Lyon. In Londen speelde het 1-1 gelijk tegen de Fransen maar in het Parc Olympique Lyonnais haalde het zwaar uit met 0-3. In de eigen competitie strijdt het opnieuw als 7e in de stand volop meer voor de Europese tickets waarbij ploegen als Manchester United en Tottenham nog steeds in het vizier liggen.

Wil het de finale halen dan moet het wel voorbij de ploeg die de absolute topfavoriet FC Barcelona uit het toernooi kegelde. De troepen van Oliver Glasner konden in het Deutsche Bank Park de troepen van Xavi Hernandez in bedwang houden met een 1-1 gelijkspel en gingen in de terugwedstrijd met 2-3 gaan winnen in Camp Nou na een glansprestatie. In de eigen Bundesliga loopt het wel een pak minder en kon het al 5 wedstrijden op rij niet meer winnen.

De highlights: West Ham - Eintracht Frankfurt

  • Frankfurt verloor nog niet op verplaatsing in Europa League.
  • West Ham kon al 3 speeldagen niet winnen in Premier League.
  • Frankfurt al 5 wedstrijden niet gewonnen in Bundesliga.
  • Eerste confrontatie tussen beide ploegen.
  • Frankfurt in Bundesliga 5e beste uitploeg.

Onze voorspelling: West Ham - Eintracht Frankfurt

Frankfurt moet het dit seizoen duidelijk hebben van zijn wedstrijden buitenshuis. Ook in de Bundesliga is Frankfurt sterker op verplaatsing en is de 5e beste uitploeg in de Bundesliga. Wij zien toch genoeg ‘value’ om te vermoeden dat de Duitsers in staat zijn op zijn minst een gelijkspel te halen in dit duel.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.