Loading...

Voorspelling West Ham - KAA Gent

20 april 15:00

Voetbal - Europa Conference League

West Ham West Ham
-
KAA Gent KAA Gent

Onze wedtip

West Ham winnaar

Unibet 1.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: West Ham - KAA Gent

West Ham United beleeft een vreemd seizoen. Het boekt net zoals vorig seizoen -toen het de halve finale van de UEFA Europa League bereikte- Europees succes maar nationaal beleeft het een dramatisch seizoen. The Hammers staan momenteel pas op de 15e plaats met amper 4 punten boven de degradatieplek, al deed het afgelopen weekend wel wat hoop op nadat het thuis leider Arsenal op een gelijkspel kon houden nadat het een 0-2 achterstand goed maakte. Moyes zijn troepen wisten in de 1/8e finale het Cypriotische AEK Larnaca uit te schakelen nadat het tweemaal won (0-2 en 4-0) en werd groepswinnaar in groep B met 18 op 18;

Het ontvangt met KAA Gent de nummer 4 uit België die in de 1/8e finale van deze UEFA Conference League het Turkse Basaksehir kon uitschakelen nadat het thuis gelijkspeelde (1-1) en in Turkije ging gaan winnen (1-4). In de 1/16e finale toonde het zich dan weer te sterk voor het Azerbeidzjaanse FK Qarabag. In Qarabag verloor het (1-0) maar thuis won het (1-0) en maakte het af op strafschoppen. Gent moest die 1/16e finale afwerken omdat het 2e werd in de groepsfase. In de competitie speelde het afgelopen weekend gelijk bij KV Mechelen (1-1) en zit het op koers om zich te plaatsen voor de Belgische Champions Play Offs.

De highlights: West Ham - KAA Gent

  • West Ham 28 op 30 Europees
  • Gent won maar eenmaal op verplaatsing Europees
  • West Ham 15 op 15 thuis Europees

Onze voorspelling: West Ham - KAA Gent

David Moyes kan zijn seizoen enkel redden door de UEFA Conference League te winnen en is niet van plan zich te laten verschalken door de nummer 4 uit België. West Ham pakte 28 op 30 in zijn laatste 10 Europese wedstrijden en kon zijn laatste 5 thuismatchen telkens winnen, dit terwijl KAA Gent Europees nog maar 1 keer wist te winnen buitenshuis in Europa. Onze voorspelling West Ham-KAA Gent: West Ham wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.