Loading...

Voorspelling West Ham - Manchester City

7 augustus 11:30

Voetbal - Premier League

West Ham West Ham
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: West Ham - Manchester City

Op zondag 7 augustus 2022 ontvangt West Ham United op speeldag 1 van de Premier League in het eigen London Stadium de huidige landskampioen Manchester City. West Ham United eindigde vorig jaar als zevende in de Premier League en kwalificeerde zich daarmee voor de Conference League. De ploeg van David Moyes nam dit seizoen onder andere de Italiaanse ex-PSV en PEC Zwolle aanvaller over van Sassuolo. West Ham kende een vrij lange voorbereidingsperiode waarin maar liefst zeven duels werden gespeeld. Hiervan won het echter alleen de eerste twee. Van de vijf oefenduels die volgden op de overwinningen op het Zwitserse Servette (0-2) en Ipswich Town (1-2) speelde het vier maal gelijk en verloor het eenmaal. Het laatste vriendschappelijke duel was een 0-0 gelijkspel tegen het Franse Lens. 

Manchester City werd vorig seizoen kampioen in Engeland en gaat dit seizoen voor de derde titel op rij. De ploeg van Guardiola zag Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko naar Arsenal vertrekken, maar nam tegelijkertijd superspits Erling Haaland over Borussia Dortmund. De 'Cityzens' kenden een korte voorbereidingsperiode waarin het slechts twee duels speelde. Op tournee in de Verenigde Staten won het eerst van het Mexicaanse Club America (2-1) en vervolgens was de ploeg te sterk voor Bayern München (0-1). Manchester City is het officiële seizoen desalniettemin slecht begonnen. Het verloor de wedstrijd om de Community Shield met 3-1 van naaste concurrent Liverpool. 

De highlights: West Ham - Manchester City

  • In 4 van de laatste 5 onderlinge duels scoorden beide ploegen.
  • West Ham United kwam in zijn laatste 5 duels niet tot winst (1x verlies, 4x gelijk).
  • In 9 van de laatste 10 duels van Manchester City werden meer dan 2.5 goals gescoord.
  • In 4 van de laatste 5 duels van West Ham werden minder dan 2.5 goals gescoord.
  • West Ham was in 8 van zijn laatste 10 duels de ploeg die de score opende.

Onze voorspelling: West Ham - Manchester City

West Ham United kende een goed vorig seizoen en zal ook dit seizoen voor Europees voetbal willen gaan. Voor Manchester City geldt dat niets anders dan een nieuwe titel goed genoeg is. West Ham United wist de laatste vijf duels niet meer te winnen, terwijl City de nare bijsmaak van de nederlaag tegen Liverpool in de Community Shield zo snel mogelijk zal willen wegspoelen. Wij gaan in dit duel voor een overwinning van Manchester City.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.