Loading...

Voorspelling Zizou Bergs - Jack Draper

28 juni 10:10

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Zizou Bergs Zizou Bergs
-
Jack Draper Jack Draper

Onze wedtip

Jack Draper winnaar

Unibet 1.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Zizou Bergs - Jack Draper

Voor de Belg Zizou Bergs is een droom uitgekomen. De 23-jarige won onlangs het challenger toernooi ‘IIkley Trophy’ en kreeg van de organisatie van Wimbledon een wildcard. Door het winnen van die IIkley Trophy - die ook op gras gespeeld wordt - klom de Belg overigens 60 plaatsen op de ATP Ranking en is nu nummer 146. Als kers op de taart wist hij als ultieme voorbereiding ook de nummer 5 op de ATP Ranking Casper Ruud (finalist Roland Garros) te verslaan tijdens een exhibitiewedstrijd op Hurlingham 2022 (tevens op gras). Het werd 2-0 (6:4, 6:4) in sets tegens de Noor.

Met Jack Draper als tegenstander wordt het wel een razendmoelijke opdracht om een eerste Grand Slam zege te realiseren. 2022 gaat ongelooflijk hard voor dit Britse wondertalent van 20 jaar. Jack Draper haalde onlangs nog zijn eerste finale op een ATP Tour. In de finale van Rothesay International Eastbourne (gras) verloor hij wel van de Amerikaan Maximy Cressy in 3 sets (7:6, 6:7, 6:4). Eerder in dat toernooi zette hij de Argentijn en nummer 15 op de ATP Ranking Diego Schartzman opzij. Vorig jaar maakte Draper al meteen indruk in zijn eerste deelname aan Wimbledon door in de eerste ronde het latere winnaar Novak Djokovic ontzettend lastig te maken in een viersetter.

Draper en Bergs ontmoette elkaar eenmaal eerder. Dit was tijdens de finale van het Challenger toernooi van St-Brieuc (hardcourt) waarbij Draper het haalde in 3 sets (6:2, 5:7 en 6:4).

 

De highlights: Zizou Bergs - Jack Draper

  • Draper won eerste ontmoeting tussen beide.
  • Draper 38 plaatsen hoger gerangschikt.
  • Draper speelt voor eigen publiek.
  • Bergs versloeg Casper Ruud in vorige wedstrijd.

Onze voorspelling: Zizou Bergs - Jack Draper

Beide heren zijn twee aanstormende talenten maar als we kijken naar het traject van Draper hebben wij toch onze vermoedens dat hij opweg is naar zijn eerste Grand Slam zege uit zijn carriere.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.