Loading...

Voorspelling Zuid-Korea - Portugal

2 december 10:00

Voetbal - WK

Zuid-Korea Zuid-Korea
-
Portugal Portugal

Onze wedtip

Portugal winnaar

Unibet 1.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Zuid-Korea - Portugal

Het Education City Stadium mag zich opmaken voor het duel tussen Zuid-Korea en Portugal die groep H mogen afsluiten. Voor Zuid-Korea is het nog geen succesvol toernooi geworden want de troepen van bondscoach Paulo Bento konden nog maar 1 punt sprokkelen en moeten nu winnen van Portugal en hopen dat het op het einde van de rit een beter doelsaldo heeft dan Uruguay die het opneemt tegen Ghana. Op speeldag 1 speelde Zuid-Korea 0-0 gelijk tegen Uruguay en op speeldag 2 ging het onderuit tegen Ghana (3-2) nadat het nog van een 2-0 achterstand terugkwam tot een 2-2. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de Zuid-Koreanen 8 op 15. Voor aanvang van het WK speelde het vriendschappelijk gelijk thuis tegen Costa Rica (2-2) gevolgd door een overwinning tegen Kameroen (1-0) en Ijsland (1-0).

Portugal lost dan weer de verwachtingen helemaal in. Fernando Santos, die reeds aan de slag is sinds 2014 als bondscoach, wist zijn troepen naar een 6 op 6 te loodsen na overwinningen tegen Ghana (3-2) en Uruguay (2-0). Op deze manier is Portugal al zeker van de 1/16e finale. Indien het zelf verliest en Ghana zou met 4 doelpunten verschil winnen van Uruguay dan moet het de groepswinst alsnog uit handen geven. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de Portugezen 12 op 15. Voor het WK won het in functie van de UEFA Nations League bij Tsjechië (0-4) en verloor het van Spanje (0-1). Vriendschappelijk kon het dan weer de maat nemen van Nigeria (4-0).

De highlights: Zuid-Korea - Portugal

  • Zuid Korea eruit in groepsfase op vorige 2 WK’s.
  • Zuid Korea won maar 1 van laatste 5 WK-duels.
  • Portugal verloor maar 1 van laatste 8 WK duels.

Onze voorspelling: Zuid-Korea - Portugal

Portugal zal zich net zoals op het vorige WK weten te plaatsen voor de 1/16e finale. Toen moest het zijn meerdere erkennen in Uruguay (1-2), een ploeg die nu op de laatste plaats ploetert in dezelfde groep. Dat was meteen ook de enige nederlaag die het leed in zijn laatste 8 WK-matchen. Zuid Korea ging er dan weer telkens uit in de vorige 2 WK’s. Niet verwonderlijk als je maar 1 van de laatste 5 WK wedstrijden winnend kon afsluiten. Het is aannemelijk dat Portugal een maatje te groot is voor Zuid-Korea.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Zuid-Korea - Portugal te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
4.4
Zuid-Korea wint: €50 X 4.4 = 220€
Bonus €50
N
Unibet
3.9
Gelijk €50 X 3.9 = 195€
Bonus €50
2
Unibet
1.79
Portugal wint: €50 X 1.79 = 89.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.