Loading...

Voorspelling Zulte Waregem - RFC Seraing

23 juli 12:15

Voetbal - Jupiler Pro League

Zulte Waregem Zulte Waregem
-
RFC Seraing RFC Seraing

Onze wedtip

Beide Teams Scoren

Toto 1.58 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Zulte Waregem - RFC Seraing

SV Zulte Waregem mag op 23 juli haar seizoen openen tegen RFC Seraing in het Regenboogstadion. Met de 16e en 17e positie beleefde beide teams geen goed seizoen gedurende het vorige seizoensjaar. Met 8 overwinningen over 34 competitiewedstrijden waren overwinningen schaars voor SV Zulte Waregem. Ondanks dat de club een capabele aanval bezit, welke 42 keer wist te scoren in 34 competitiewedstrijden, waren de problemen van Zulte Waregem met name aan de defensieve kant te vinden. In een seizoen waar enkel de degradant Beerschot meer tegendoelpunten incasseerde kon Zulte Waregem regelmatig niet mee in wedstrijden dankzij haar defensie, welke regelmatig meerdere tegendoelpunten opgaf.

Aan de andere kant was het seizoen van RFC Seraing niet veel beter dan dat van Zulte Waregem. Met het behalen van de 17e plaatst moest RFC Seraing eerst in de nacompetitie spelen om haar Pro League plek te behalen, waar het met een nipte 1-0 overwinning in de thuiswedstrijd voldoende had om te overleven. RFC Seraing kent een zwakkere aanval dan Zulte Waregem, waarbij het regelmatig niet wist te scoren. Met name tegen de sterkere ploegen van de competitie wist de aanval van Seraing niet goed te presteren. Tevens heeft Seraing ook een zwakke defensie, waarbij het meerdere malen grote scores moest incasseren.

De highlights: Zulte Waregem - RFC Seraing

  • SV Zulte Waregem incasseerde 69 tegendoelpunten in 34 competitiewedstrijden.
  • 3 van de laatste 4 wedstrijden van SV Zulte Waregem zagen beide teams scoren.
  • SV Zulte Waregem wist in 7 van haar laatste 10 wedstrijden te scoren.
  • RFC Seraing heeft 68 tegendoelpunten geïncasseerd in 34 competitiewedstrijden.
  • RFC Seraing heeft 6 keer gescoord in haar laatste 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Zulte Waregem - RFC Seraing

Na een slecht seizoen in 2021/2022 hopen zowel SV Zulte Waregem als RFC Seraing het nieuwe seizoen op een positieve voet te beginnen. Met name aan de defensieve zijde kende beide ploegen grote problematiek waardoor het veelvuldig nederlagen leed. Als 2e en 3e slechtste defensie van het vorige seizoen oogt er niet veel verbetering voor beide clubs, waardoor er waarschijnlijk aan beide zijden kansen zullen open. Wij verwachten daarom dat beide teams scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.