Loading...

Voorspelling Zweden V - België V

22 juli 15:00

Voetbal - EK women

Zweden V Zweden V
-
België V België V

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Zweden V - België V

Zweden is aan een uitstekende reeks bezig en plaatste zich voor deze kwartfinale door in Groep C met 7 punten op de eerste plaats te eindigen. Zweden speelde in de eerste wedstrijd van het toernooi tegen Nederland 1-1 gelijk, won in de tweede wedstrijd met 2-1 van Zwitserland en won afgelopen zondag in de laatste groepswedstrijd met 5-0 van Portugal. Door deze ruime overwinning in de laatste wedstrijd tegen Portugal bleef het met een +6 doelsaldo Nederland (+4) voor op de ranglijst en ontloopt het zo een andere serieuze titelkandidaat, Frankrijk.

België begon het toernooi moeizaam maar kon zich op de valreep alsnog plaatsen voor de kwartfinale door als tweede te eindigen in Groep D. België opende het toernooi met een 1-1 gelijkspel tegen IJsland. De tweede wedstrijd tegen Frankrijk werd met 2-1 verloren en de Belgen moesten in de laatste wedstrijd dan ook hoe dan ook winnen van Italië om door te gaan naar de kwartfinale. Dat lukte de Belgen door in de 48e minuut een bal in een druk strafschopgebied hard binnen te schieten en de 0-1 eindstand te bepalen. Het is voor het Belgische vrouwenelftal de eerste keer dat ze doordringen tot in de kwartfinales van een Europees kampioenschap.

De highlights: Zweden V - België V

  • Zweden kreeg in 4 van de 5 laatste wedstrijden 1 doelpunt tegen
  • De keeper van België stopte in de groepsfase 2 strafschoppen
  • De winnaar speelt in de halve finale tegen Engeland of Spanje
  • Zweden scoorde in de laatste 6 wedstrijden 29 doelpunten
  • België won nog nooit van Zweden in Europees verband

Onze voorspelling: Zweden V - België V

Zweden is als een van de favorieten naar dit toernooi gekomen en is in een uitstekende vorm de laatste wedstrijden. De nummer 2 van de FIFA-ranglijst speelt als een team en er zijn meerdere spelers die makkelijk scoren. Het vrouwenelftal van België is in ontwikkeling de laatste jaren en dat betaald zich nu uit in deze allereerste plaatsing voor de kwartfinale van een EK-eindronde. Ondanks de stijgende lijn die de Belgische dames laten zien denken wij dat ze niet opgewassen zijn tegen het Zweedse elftal. Wij gaan voor meer dan 2.5 doelpunten.  

1
Unibet
1.25
Zweden V wint: €50 X 1.25 = 62.5€
Bonus €50
N
Unibet
5.75
Gelijk €50 X 5.75 = 287.5€
Bonus €50
2
Unibet
10.5
België V wint: €50 X 10.5 = 525€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.