Loading...

Voorspelling Zwitserland - Kameroen

24 november 5:00

Voetbal - WK

Zwitserland Zwitserland
-
Kameroen Kameroen

Onze wedtip

Zwitserland winnaar

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Zwitserland - Kameroen

In het Al Janoub Stadium mogen Zwitserland en Kameroen het donderdag tegen elkaar opnemen in groep G. Met nog Brazilië en Servië in de groep is dit voor beide landen meteen een cruciaal duel. Zwitserland maakt de laatste stevig indruk met o.a. een kwartfinale op het EK en twee opeenvolgende 1/16e finales op een WK. De troepen van Murat Yakin wisten zich bovendien te kronen tot groepswinnaar in hun kwalificatiegroep voor Europees Kampioen Italië. In die kwalificatiegroep verloor het bovendien geen enkele keer en pakte het 18 op 24. In zijn laatste 5 wedstrijden boekt Zwitserland 9 op 15. Het speelde in functie van de UEFA Nations League tegen Spanje en verloor (0-1), tegen Portugal kon het dan weer winnen (1-0), gevolgd door een stuntzege in Spanje (1-2). Ook Tsjechië ging op eigen bodem voor de bijl (2-1). Vriendschappelijk verloren de Zwitsers vorige week van Ghana (2-0).

Kameroen heeft er een bewogen kwalificatiecampagne opzitten. In zijn CAF kwalificatiegroep pakte het groepswinst en daarna in de finale fase moest het tweemaal Algerije bekampen. Op eigen bodem verloor het eerst nog met 0-1, maar in Algerije wist het tevens met 0-1 te winnen na 90 minuten. Dan volgde een bloedstollend scenario waarbij Algerije in de 118e minuut gelijkmaakte en zich virtueel plaatste voor het WK. Maar in de extra tijd van de verlengingen wist ene Toko Ekambi Karl (Olympique Lyon) zich onsterfelijk te maken door alsnog de winnende treffer te scoren. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Rigobert Song 5 op 15. In functie van de CAF Nations League won het van Equatoriaal Guinea (0-2). Daarna volgende vriendschappelijke nederlagen tegen Oezbekistan (0-2) en Zuid-Korea (1-0) gevolgd door twee gelijke spelen tegen Jamaica (1-1) en Panama (1-1). Die laatste wedstrijd vond plaats in de Verenigde Arabische Emiraten.

De highlights: Zwitserland - Kameroen

  • Kameroen verloor laatste 7 groepswedstrijden op WK.
  • Zwitserland op vorige 2 WK’s telkens voorbij groepsfase.
  • 2 van laatste 3 zeges Zwitserland tegen Spanje en Portugal.

Onze voorspelling: Zwitserland - Kameroen

Als we het over Dark Horses hebben dan lijkt Zwitserland toch niet te mogen ontbreken in dat gesprek. Zwitserland plaatste zich telkens voor de tweede ronde van een WK in de laatste twee deelnames. In de UEFA Nations League toonde het zich meer dan klaar na zeges tegen Spanje en Portugal. Wij verwachten dan ook de ze het WK goed zullen inzetten met een zege.
1
Unibet
1.81
Zwitserland wint: €50 X 1.81 = 90.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.45
Gelijk €50 X 3.45 = 172.5€
Bonus €50
2
Unibet
5.1
Kameroen wint: €50 X 5.1 = 255€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.