Loading...

Voorspelling PEC Zwolle - PSV

15 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

PEC Zwolle PEC Zwolle
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Toto 1.46 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PEC Zwolle - PSV

PEC Zwolle mag zijn laatste wedstrijd in de Eredivisie spelen tegen vice-kampioen PSV Eindhoven. Dick Schreuder en zijn troepen zijn gedoemd tot degradatie. Het staat laatste en met nog 1 speeldag te gaan kan het daar niet meer weg geraken. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte PEC Zwolle 7 op 15 waarbij het achtereenvolgens nog won tegen AZ Alkmaar (2-1) en RKC Waalwijk (0-2), verloor bij Ajax Amsterdam (3-0), gelijk speelde tegen FC Utrecht (1-1) en verloor op de vorige speeldag bij Sparta Rotterdam (2-0). 

PSV Eindhoven eindigt voor de derde keer op rij op de 2e plaats onder Roger Schmidt. Het is tevens bekerwinnaar en zal het seizoen willen afsluiten met een spraakmakende zege. UIt zijn laatste 5 wedstrijden boekte PSV Eindhoven 13 op 15. Het won achtereenvolgens tegen RKC Waalwijk (2-0), Cambuur Leeuwarden (1-2) en Willem II (4-2). Er volgde een gelijkspel bij Feyenoord (2-2) en won op de vorige speeldag tegen NEC Nijmegen (3-2). Roger Schmidt handelt zijn laatste wedstrijd af als coach van PSV Eindhoven en gaat volgend seizoen aan de slag bij het Portugese Benfica.

De highlights: PEC Zwolle - PSV

  • Heenwedstrijd werd 3-1 voor PSV Eindhoven.
  • PSV won vorige 14 duels tegen PEC Zwolle.
  • Zwolle won amper 3 dues thuis dit seizoen.
  • PSV 12 duels ongeslagen.
  • Zwolle slechtste thuisploeg.

Onze voorspelling: PEC Zwolle - PSV

Mocht Schmidt dit duel niet kunnen winnen zou dit toch een afscheid in mineur zijn. De Eindhovenaren wonnen de laatste 14 duels tegen Zwolle, het boekte dus met andere woorden 42 op 42. Dit zou in principe 45 op 45 moeten worden tegen een ploeg die amper 3 wedstrijden kon winnen dit seizoen op eigen bodem. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.