Loading...

Voorspelling PEC Zwolle - Willem II

9 september 14:00

Voetbal - Eerste Divisie

PEC Zwolle PEC Zwolle
-
Willem II Willem II

Onze wedtip

PEC Zwolle winnaar

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PEC Zwolle - Willem II

PEC Zwolle is het nieuwe seizoen in de Eerste Divisie uitstekend begonnen met 5 overwinningen op rij. De afgelopen zomer direct uit de Eredivisie gedegradeerde club staat met de in deze sterke reeks behaalde 15 punten momenteel bovenaan de ranglijst. De goede start van het team van Dick Schreuder is, wanneer je naar het aantal wijzigingen in de selectie bekijkt, opvallend. De selectie is met 18 uitgaande transfers en 20 inkomende geen schijn meer van het elftal van het vorige seizoen. Vooralsnog lijkt de koerswijziging te werken voor PEC en heeft het opvallend veel spelers die scoren dit seizoen.

Willem II degradeerde net als tegenstander PEC Zwolle afgelopen zomer uit de Eredivisie maar kende een erg wisselvallige start in de Keuken Kampioen Divisie. Er werd in de eerste 5 speelronden 2 keer gelijkgespeeld, 2 keer gewonnen en verloren van FC Eindhoven (2-1). Ook bij Willem II waren er de afgelopen transferperiode een aantal wijzigingen in de selectie. Zo werd Keeper Konstantinos Lamprou van PEC Zwolle overgenomen en kwamen linkervleugelverdediger Lucas Woudenberg van Heerenveen en spits Michael de Leeuw van FC Groningen transfervrij over. Ondanks de op papier goede aankopen is er voor trainer Kevin Hofland nog wel wat te sleutelen aan het elftal om beter te presteren.

De highlights: PEC Zwolle - Willem II

  • PEC Zwolle won de laatste 6 gespeelde wedstrijden
  • Willem II scoorde in 5 van de laatste 6 wedstrijden minimaal 1 doelpunt
  • PEC Zwolle scoorde in de laatste 6 wedstrijden gemiddeld 2.8 doelpunten per wedstrijd
  • Willem II won nog nooit een Eerste divisiewedstrijd in Zwolle
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.2 doelpunten per wedstrijd gescoord

Onze voorspelling: PEC Zwolle - Willem II

De twee uit de Eredivisie gedegradeerde clubs speelde in de Eerste Divisie 18 keer eerder tegen elkaar. Van deze wedstrijden won PEC Zwolle 11 keer, Willem II won 3 keer en het eindigde 4 keer in een gelijkspel. De clubs speelde het vorige seizoen in de Eredivisie twee keer tegen elkaar. De eerste ontmoeting eindigde in een 1-3 overwinning voor PEC Zwolle en de laatste in een 1-0 overwinning voor Willem II. Wij denken dat PEC Zwolle op dit moment te sterk is voor Willem II en gaan voor een overwinning voor PEC Zwolle.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.