Loading...

Voorspelling Frankrijk - Nederland

24 maart 15:45

Voetbal - EK

Frankrijk Frankrijk
-
Nederland Nederland

Onze wedtip

Frankrijk Draw No Bet

Unibet 1.33 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Nederland

Op de eerste speeldag in groep B van de kwalificatiecampagne voor EURO 2024 krijgen we meteen een topper voorgeschoteld tussen Frankrijk en Nederland. De troepen van Didier Deschamps zijn de verliezende finalist van het afgelopen WK en raakten op het vorige EK niet verder dan de 1/8e finale nadat het uitgeschakeld werd door Zwitserland. De laatste internationale wedstrijd van Les Bleus was de verloren finale tegen Argentinië op het WK in Qatar wat inmiddels al dateert van 18 december. In zijn laatste 5 interlands boekt Frankrijk 10 op 15 (na reguliere speeltijd). Op het WK verloor het zijn laatste groepswedstrijd tegen Tunesië (1-0), won het van Polen in de 1/8e finale (3-1), Engeland in de kwartfinale  (1-2) en Marokko in de halve finale (2-0).

Ook Oranje kende dezelfde tegenstander in zijn laatste interland welke ook op het WK in Qatar was. In kwartfinale ging het eruit tegen de Argentijnen en net zoals Frankrijk was dat na strafschoppen. Inmiddels nam Ronald Koeman weer over en mag voor zijn 2e ambtstermijn dus meteen aan de bak tegen Frankrijk. Nederland boekt uit zijn laatste 5 interlands 11 op 15 (na reguliere speeltijd). Voorafgaand aan de kwartfinale op het WK wist het in de groepsfase Senegal te kloppen (0-2), gelijk te spelen tegen Ecuador (2-2) en te winnen van Qatar (2-0). In de 1/8e finale ging het voorbij de USA (3-1).

De highlights: Frankrijk - Nederland

  • Frankrijk won 5 van 6 vorige confrontaties
  • Nederland won nog nooit in Frankrijk
  • Nederland incasseerde 10 tegendoelpunten in laatste 5 duels tegen Frankrijk

Onze voorspelling: Frankrijk - Nederland

Ronald Koeman mag de draad weer oppakken nadat hij in 2020 het Nederlandse elftal verliet om FC Barcelona te gaan coachen. Met Frankrijk volgt een tegenstander die Nederland 5 van de vorige 6 keer wist te kloppen en zich thuis nog nooit liet kloppen door Oranje. Onze voorspelling Frankrijk-Nederland: Frankrijk Draw No Bet.
1
Unibet
1.64
Frankrijk wint: €50 X 1.64 = 82€
Bonus €50
N
Unibet
4.1
Gelijk €50 X 4.1 = 205€
Bonus €50
2
Unibet
5.5
Nederland wint: €50 X 5.5 = 275€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.