Loading...

Voorspelling Griekenland - Frankrijk

21 november 14:45

Voetbal - EK

Griekenland Griekenland
-
Frankrijk Frankrijk

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Griekenland - Frankrijk

Laatste speeldag van de kwalificatiecampagne voor EURO 24 in groep B. Griekenland kan zich niet meer rechtstreeks kwalificeren maar mag zich dankzij zijn Nations League ranking opmaken voor barrages met 12 andere teams. Frankrijk is en blijft groepsleider en zette een indrukwekkende reeks neer van 21 op 21. 

Griekenland, dat onder het bewind speelt van Gustavo Poyet, boekte uit zijn laatste 5 wedstrijden 9 op 15. Het verloor in functie van de kwalificaties van Nederland (3-0), won van Gibraltar (5-0), won van Ierland (0-2) en verloor van Nederland (0-1). Afgelopen vrijdag handelde het een vriendschappelijke wedstrijd af tegen Nieuw Zeeland (2-0).

Frankrijk schreef voetbalgeschiedenis afgelopen zaterdag door Gibraltar met 14-0 te verslaan. Het boekte zo zijn grootste zege ooit en de grootste zege in een Europese kwalificatiematch bij mannen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het in totaal 12 op 15. Naast Gibraltar klopte het voor de kwalificaties ook Ierland (2-0) en Nederland (1-2). Vriendschappelijk verloor het van Duitsland (2-1) en won het van Schotland (4-1).

De highlights: Griekenland - Frankrijk

  • Frankrijk 21 op 21
  • Frankrijk 9 op 9 uit
  • Griekenland 0 op 6 tegen Frankrijk
  • Frankrijk doelsaldo van 27:1

Onze voorspelling: Griekenland - Frankrijk

Frankrijk zet een indrukwekkende reeks neer en zal deze kwalificatiecampagne ook in absolute schoonheid willen afronden met 30 op 30. Tegen Griekenland wist het alleszins zijn vorige twee duels te winnen. Op verplaatsing boekte het 9 op 9 in die kwalificatiegroep. Onze voorspelling Griekenland-Frankrijk: Frankrijk wint.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.