Loading...

Voorspelling Italië - Engeland

23 maart 15:45

Voetbal - EK

Italië Italië
-
Engeland Engeland

Onze wedtip

Italië winnaar

Circus 2.6 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Italië - Engeland

De kwalificaties voor EURO 2024 gaan van start deze week en we krijgen meteen de heruitgave van de finale van het vorige Europees Kampioenschap voorgeschoteld: een duel tussen Italië en Engeland. Roberto Mancini, de bondscoach die Italië naar eindwinst loodste op Wembley, zit nog steeds aan het roer van de Azzurri ondanks het missen van het afgelopen WK in Qatar. De laatste interland van Italië dateert inmiddels van 20 november vorig jaar toen het vriendschappelijk verloor bij Oostenrijk (2-0). In totaal haalt Italië uit zijn 5 laatste interlands 9 op 15. Naast de verloren vriendschappelijke wedstrijd bij Oostenrijk ging het vriendschappelijk gaan winnen in Albanië (1-3). In functie voor de UEFA Nations League verloor het bij Duitsland (5-2) en wist het Engeland (1-0) en Hongarije (0-2) te kloppen. Het wist uiteindelijk zijn groep in de UEFA Nations League te winnen.

De laatste wedstrijd van Gareth Southgate’s Engeland dateert dan weer vanop het WK waarin het eruit ging in de kwartfinale tegen Frankrijk (1-2), volgens sommige voetbalkenners onverdiend. Alle 5 meest recente wedstrijden van Engeland werden op dat Wereldkampioenschap in Qatar gespeeld en daarbij wist het in totaal 10 op 15 te boeken. Het won van Iran (6-2), speelde gelijk tegen USA (0-0), won van Wales (0-3) en klopte in de 1/8e finale Senegal (3-0).

De highlights: Italië - Engeland

  • Engeland kon Italië al zesmaal op rij niet kloppen
  • Engeland won 1 van laatste 10 confrontaties met Italië
  • Engeland kon geen enkele van 5 laatste matchen tegen toplanden winnen

Onze voorspelling: Italië - Engeland

Vanuit het kransje bestaande uit topteams van de hoogste orde genre Frankrijk, Italië en Duitsland kon Engeland geen enkele partij van de laatste 5 winnen. In het Stadio Diego Armando Maradona in Napels verwachten we bovendien een kolkende sfeer van de lokale bevolking. Engeland kon slechts 1 van zijn laatste 10 confrontaties winnen tegen Italië. Onze voorspelling Italië-Engeland: Italië wint.
1
Circus
2.6
Italië wint: €250 X 2.6 = 650€
Bonus €250
N
Circus
3.15
Gelijk €250 X 3.15 = 787.5€
Bonus €250
2
Circus
2.5
Engeland wint: €250 X 2.5 = 625€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.