Loading...

Voorspelling Kroatië - Turkije

12 oktober 14:45

Voetbal - EK

Kroatië Kroatië
-
Turkije Turkije

Onze wedtip

Kroatië winnaar

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kroatië - Turkije

In de kwalificatiegroep D voor EURO 24 staat er met het duel Kroatië-Turkije een wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 op het programma. Kroatië telt na 4 wedstrijden 10 op 12. Het speelde op speeldag 1 nog gelijk thuis tegen Wales (1-1) en won nadien achtereenvolgens van Turkije (0-2), Letland (5-0) en Armenië (0-1). De Kroaten hebben 1 wedstrijd minder gespeeld dan Turkije. Kroatië speelt nog steeds onder de hoede van succescoach Zlatko Dalic (vice wereldkampioen 2018).

Turkije telt evenveel punten met een wedstrijd meer gespeeld. Het speelt sinds 3 weken onder de hoede van de Italiaanse bondscoach Vincenzo Montella. Zijn eerste opdracht wist hij niet met succes af te ronden want Turkije kon thuis niet verder komen dan Armenië (1-1). Het startte de campagne met winst op bezoek in Armenië (1-2), gevolgd door de nederlaag thuis tegen Kroatië (0-2) en de zeges tegen Letland (2-3) en Wales (2-0). Bij verlies kan rivaal Armenië op gelijke hoogte komen als zij weten te winnen van Letland natuurlijk.

 

De highlights: Kroatië - Turkije

  • Kroatië ongeslagen in deze kwalificatiecampagne
  • Kroatië won vorige ontmoeting
  • Turkije start in mineur onder nieuwe coach
  • Kroatië reeds 8 duels op rij ongeslagen

Onze voorspelling: Kroatië - Turkije

Kroatië zou zijn favorietenrol in deze groep volledig waar maken mocht het deze wedstrijd winnen. Dan slaat het een kloof van 3 punten met een wedstrijd minder gespeeld. Turkije startte de samenwerking met zijn Italiaanse coach Montella in mineur, we vragen ons af of hij tijdens deze moeilijke verplaatsing iets kan rechttrekken… Onze voorspelling Kroatië-Turkije: Kroatië wint.

 

1
Unibet
1.62
Kroatië wint: €50 X 1.62 = 81€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
6
Turkije wint: €50 X 6 = 300€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.