Loading...

Voorspelling Nederland - Engeland

10 juli 15:00

Voetbal - EK

Nederland Nederland
-
Engeland Engeland

Onze wedtip

Nederland winnaar

ZEbet 3.3 Bonus €100
Wedden

De wedtip: Nederland - Engeland

Een kleine twee weken geleden kon Ronald Koeman niets goed doen, nu staat hij met Oranje in de halve finale van EURO 2024, of hoe rap het kan keren in het voetbal… Nederland wist in de kwartfinale een sterk Turkije uit te schakelen na een overwinning na reguliere speeltijd. De enige kwartfinale die geen verlengingen of strafschoppen nodig had om beslist te worden. In de 1/8e finale was Nederland twee maten te groot voor Roemenië (0-3). In de groepsfase kon het via de 3e plaats zich plaatsen nadat het won van Polen (1-2), gelijkspeelde tegen Frankrijk (0-0) en verloor van Oostenrijk (2-3).

Met Engeland krijgt het een van de titelfavorieten voorgeschoteld. Ondanks opnieuw een halve finale ligt de Engelse nationale ploeg wel hevig onder vuur voor het heel zwakke en onaantrekkelijke voetbal dat het brengt. Southgate’s troepen wisten in de kwartfinale Zwitserland uit te schakelen nadat het in de reguliere speeltijd en verlengingen niet verder kwam dan een gelijkspel (1-1). In de 1/8e finale kroop het ook door het oog van de naald tegen Slowakije, tegen wie het verlengingen nodig had om het duel te beslechten (2-1). In de groepsfase pakte het 5 op 9 nadat het won van Servië (0-1) en gelijkspeelde tegen Denemarken (1-1) en Slovenië (0-0).

De highlights: Nederland - Engeland

  • Nederland won vorige confrontatie: 3-0
  • Nederland won 3 van vorige 4 duels tegen Engeland
  • Engeland won maar 1 van laatste 9 duels tegen Nederland
  • Engeland kon vorige 4 wedstrijden niet na reguliere speeltijd winnen

Onze voorspelling: Nederland - Engeland

Tot nu toe kon Nederland meer overtuigen dan Engeland. Oranje wist sinds de knock out fase elke wedstrijd te beslechten na de reguliere speeltijd, terwijl Engeland alle moeite van de wereld had om respectievelijk Slowakije en Zwitserland opzij te zetten. Nederland kan bovendien teren op een zeer goede reputatie als het op wedstrijden tegen de Engelsen aankomt. Het won 3 van de vorige 4 duels en verloor maar 1 van de laatste 9 ontmoetingen. Onze voorspelling Nederland-Engeland: Nederland wint.

 

1
ZEbet
3.3
Nederland wint: €100 X 3.3 = 330€
Bonus €100
N
ZEbet
2.85
Gelijk €100 X 2.85 = 285€
Bonus €100
2
ZEbet
2.65
Engeland wint: €100 X 2.65 = 265€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.