Loading...

Voorspelling Nederland - Gibraltar

27 maart 14:45

Voetbal - EK

Nederland Nederland
-
Gibraltar Gibraltar

Onze wedtip

Nederland -5 Asian Handicap

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Gibraltar

Nederland mag voor de 2e speeldag van de kwalificatiecampagne voor het EK 2024 in de Kuip te Rotterdam ministaat Gibraltar ontvangen. De troepen van Ronald Koeman gingen volledig de mist in op speeldag 1 op bezoek bij Frankrijk. Het ging met vernederende 4-0 cijfers onderuit. Het was al van 1951 geleden dat Oranje na 8 minuten al op 2-0 achterstand kwam. Een terugkeer in mineur dus voor Koeman en meteen kunnen de twijfels weer naar boven komen of zijn aanstelling wel de juiste keuze is geweest. In totaal haalt Nederland uit zijn laatste 5 interlands 8 op 15. Nederland nam het voor de kwalificaties van het afgelopen WK ook al op tegen Gibraltar en kon daarbij tweemaal ruim winnen (0-7 & 6-0).

Met Gibraltar wacht een tegenstander die nog nooit een punt wist te pakken in een kwalificatiewedstrijd. Wel konden de troepen van de Uruguayaanse bondscoach Julio Ribas recent twee oefenwedstrijden winnen. Op de eerste speeldag van de kwalificaties ging het wel op eigen bodem -zoals verwacht- onderuit tegen Griekenland (0-3). Het haalt 6 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. De twee oefenwedstrijden vonden plaats voor de confrontatie met Griekenland en waren tegen Liechtenstein (2-0) en Andorra (1-0).

De highlights: Nederland - Gibraltar

  • Nederland won vorige twee confrontaties tegen Gibraltar met minstens 6 doelpunten verschil
  • Gibraltar kon nog geen enkel punt sprokkelen in een kwalificatiematch
  • Gibraltar 14 doelpunten tegen in laatste 5 interlands met inzet

Onze voorspelling: Nederland - Gibraltar

In zijn laatste 5 wedstrijden met inzet (kwalificatiematchen en UEFA Nations League) kreeg Gibraltar maar liefst 14 doelpunten om zijn oren. In totaal kreeg het vorig jaar ook 13 doelpunten tegen tijdens de confrontaties met Oranje. Onze voorspelling Nederland-Gibraltar: Nederland Asian Handicap -5
1
Unibet
1.01
Nederland wint: €50 X 1.01 = 50.5€
Bonus €50
N
Unibet
21
Gelijk €50 X 21 = 1050€
Bonus €50
2
Unibet
51
Gibraltar wint: €50 X 51 = 2550€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.