Loading...

Voorspelling Spanje - Noorwegen

25 maart 15:45

Voetbal - EK

Spanje Spanje
-
Noorwegen Noorwegen

Onze wedtip

Spanje winnaar

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Spanje - Noorwegen

Met Spanje versus Noorwegen krijgen we aanstaande vrijdag een heel interessant duel voorgeschoteld welke zal plaatsvinden in Malaga (La Rosaleda). Spanje zal de wedstrijd aanvatten voor het eerst onder het bewind van Luís de la Fuente. De laatste interland die La Furia Roja aanvatta dateert al van 6 december 2022 toen het er pijnlijk uitging in de 1/8e finale tegen Marokko na strafschoppen. Het begon het WK nochtans met een verpletterende 7-0 overwinning tegen Costa Rica. Verder speelde het in die groep gelijk tegen Duitsland (1-1) en verloor het van Japan (2-1). Het nam toen ook afscheid van bondscoach Luis Enrique. Voor aanvang van het Wereldkampioenschap won het vriendschappelijk van Jordan (1-3) en boekt zo in totaal 8 op 15 (na reguliere speeltijden).


Met Noorwegen wacht een tegenstander waar menig voetbalkenner wel iets van verwacht naar aanloop van het WK. Bondscoach Stale Solbakken kan namelijk niet enkel beroep doen op half mens/half machine Erling Haaland maar er loopt ook ene Martin Odegaard tussen de rangen, de dirigent van het huidige succes van Arsenal dat de leiding voert in de Premier League. Ondanks dat Noorwegen het WK aan zich moest laten voorbij gaan dateert hun laatste wedstrijd al van november 2022. Het speelde toen vriendschappelijk gelijk thuis tegen Finland (1-1). Uit hun laatste 5 wedstrijden boeken de Noren 7 op 15. Het won in functie van de UEFA Nations League van Zweden (3-2), en ging voor datzelfde toernooi verliezen bij Slovenië (2-1) en legde het ook thuis af tegen Servië (0-2). Daarna volgde nog een vriendschappelijke overwinning bij Ierland (1-2).

De highlights: Spanje - Noorwegen

  • Noorwegen verloor laatste 4 duels tegen Spanje
  • Laatste interland Noorwegen al van november 2022
  • Noorwegen kreeg in elk van zijn laatste 5 duels een doelpunt tegen

Onze voorspelling: Spanje - Noorwegen

Noorwegen mag dan wel veel talent in de rangen hebben lopen, bij Spanje doen ze beroep op upcoming wonderboys Gavi (FC Barcelona) en Rodri (Manchester City). We zien bovendien dat Noorwegen in zijn laatste 5 interlands elk duel minstens een doelpunt tegen kreeg en in totaal tijdens die 5 duels toch 8 doelpunten in totaal tegen kreeg. Noorwegen verloor de laatste 4 confrontaties van Spanje waarvan de laatste 2 in 2020, ook in het teken van EK-kwalificatiematchen. Onze voorspelling Spanje-Noorwegen: Spanje wint.
1
Unibet
1.42
Spanje wint: €50 X 1.42 = 71€
Bonus €50
N
Unibet
4.6
Gelijk €50 X 4.6 = 230€
Bonus €50
2
Unibet
9
Noorwegen wint: €50 X 9 = 450€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.