Loading...

Voorspelling Turkije - Kroatië

28 maart 14:45

Voetbal - EK

Turkije Turkije
-
Kroatië Kroatië

Onze wedtip

Turkije Double Chance.

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Turkije - Kroatië

Turkije heeft maar nipt zijn missie volbracht op de eerste speeldag van de kwalificatiecampagne door de -door historische feiten- beladen wedstrijd op Armenië te gaan winnen (1-2). De troepen van de Duitse coach Stefan Kuntz mogen nu thuis Kroatië ontvangen dat het op speeldag 1 dan weer liet afweten thuis tegen Wales (1-1). Turkije miste het WK en snakt terug naar de succesvolle periodes dat het meemaakte na de eeuwwisseling. In 2008 was het nog verliezend halve finalist op het EK toen het er tegen Duitsland uitging (3-2). Op de vorige twee EK’s kon het nooit voorbij de groepsfase geraken en in 2012 was het er zelfs niet bij. Turkije boekt uit zijn laatste interlands 10 op 15. Er was het gelijke spel thuis tegen Luxemburg (3-3) en het shockerende verlies bij de Faeröer Eilanden (2-1) in functie van de UEFA Nations League, dit gevolgd door vriendschappelijke overwinningen tegen Schotland (2-1) en Tsjechië (2-1). Zoals eerder vermeld won het op het veld van Armenië afgelopen zaterdag.

Met Kroatië ontvangt het de halve finalist vanop het afeglopen WK in december. De troepen van Zlatko Dalic lieten in hun eerste wedstrijd voor deze kwalificatiecampagne thuis de 3 punten liggen tegen een stug Wales (1-1). De Kroaten pakken in hun laatste 5 interlands 7 op 15 (gebaseerd op reguliere speeltijden). Het voorlaatste duel dat het afhandelde was de kleine finale van het WK welke het won van Marokko (2-1). Daarvoor ging het de boot in in de halve finale tegen Argentinië (3-2), schakelde het Brazilië uit na penalties  in de kwartfinale (1-1) en in de 1/8e finale zette het Japan opzij met exact hetzelfde scoreverloop en penalties (1-1). De Kroaten waren er telkens bij op de vorige 5 EK’s waarbij het bij de laatste 2 deelnames er telkens uitging in de 1/8e finale.

De highlights: Turkije - Kroatië

  • Turkije 5 thuiswedstrijden op rij ongeslagen
  • Kroatië won slechts 1 van laatste 6 wedstrijden (na reguliere speeltijd)
  • Kroatië kon vorige 3 confrontaties met Turkije niet winnen

Onze voorspelling: Turkije - Kroatië

Het is het perfecte moment voor Turkije om punten los te weken bij Kroatië. De Turken verloren bovendien niet in hun 3 meest recente wedstrijden tegen Kroatië. Het vorige thuisduel was in 2018 voor de kwalificatie van het WK en daarin won het van Kroatië (1-0). Kroatië kon ook slechts 1 van hun laatste 6 duels winnen na reguliere speeltijd. Onze voorspelling Turkije-Kroatië: Turkije Double Chance.
1
Unibet
3.1
Turkije wint: €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
N
Unibet
3.2
Gelijk €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
2
Unibet
2.45
Kroatië wint: €50 X 2.45 = 122.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.