Loading...

Voorspelling Zweden - België

24 maart 15:45

Voetbal - EK

Zweden Zweden
-
België België

Onze wedtip

Zweden Double Chance

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Zweden - België

Ook Zweden en België mogen de kwalificatiecampagne voor EURO 2024 op gang trappen aanstaande donderdag, dit in de Friends Arena in Solna. Dit wordt een interessant duel met bij de bezoekers een nieuwe bondscoach aan het roer: Domenico Tedesco. De voormalige trainer van RB Leipzig waar hij vorig seizoen op straat werd gezet. Bij Zweden zien we sinds 2016 nog altijd Janne Andersson aan het roer. In tegenstelling tot vele andere landen wisten de Zweden wel enkele interlands af te werken in 2023. Het deed dat tegen Finland (2-0) en Ijsland (2-1) waarbij het telkens de zege kon pakken. De drie wedstrijden ervoor bestaan uit twee gewonnen vriendschappelijke wedstrijden tegen Algerije (2-0) en Mexico (1-2) en een wedstrijd in functie van de UEFA Nations League waar het gelijkspeelde thuis tegen Slovenië (1-1).

Met de Belgen krijgt het een land over de vloer die op het afgelopen WK enorm teleurstelde door er in de groepsfase uit te gaan. Meteen ook het einde van bondscoach Roberto Martinez, die onmiddellijk na zijn ontslag aan de bak kon bij Portugal. Voor Domenico Tedesco wordt het dus meteen een niet te onderschatten vuurdoop, want de Zweden willen koste wat het kost geen tweede groot toernooi aan zich laten voorbijgaan. België boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 4 op 15. Het speelde in de groepsfase van het WK gelijk tegen Kroatië (0-0), verloor van Marokko (0-2) en won van Canada (1-0). Daarvoor verloor het vriendschappelijk van Nederland (1-0) en Egypte (1-2).

De highlights: Zweden - België

  • Zweden 12 op 12
  • Zweden 5 wedstrijden op rij onklopbaar
  • Zweden meer ritme in de benen met twee gewonnen wedstrijden in 2023

Onze voorspelling: Zweden - België

Domenico Tedesco kreeg al bakken kritiek op zijn eerste wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Zweden. Vooral dat er sterkhouders uit de eigen Belgische competitie niet meegenomen worden ligt menig kenner zwaar. In combinatie met de toch degelijke vorm die Zweden toont met een 12 op 12 en een reeks van 5 ongeslagen wedstrijden vermoeden we dat de Belgen deze wedstrijd niet winnen. Onze voorspelling Zweden-België: Zweden Double Chance
1
Unibet
3.75
Zweden wint: €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.2
Gelijk €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
2
Unibet
2.17
België wint: €50 X 2.17 = 108.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.