Loading...

Voorspelling Bayer Leverkusen - AS Roma

18 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

Bayer Leverkusen winnaar

Circus 2.09 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Bayer Leverkusen - AS Roma

Bayer Leverkusen mag in de eigen BayArena proberen om het 1-0 verlies in de heenwedstrijd van de halve finale in de UEFA Europa League bij AS Roma recht te zetten. De troepen van Xabi Alonso -die het voortreffelijk doet bij de Duitsers- stapten in als afvaller uit de UEFA Champions League waarbij het in de 1/16e reeds aan de bak moest tegen AS Monaco. In eigen huis ging het tegen de Fransen eerst nog onderuit (2-3) om nadien met dezelfde score te gaan winnen in Monaco en het duel met strafschoppen te beslechten. In de 1/8e finale kon het makkelijk het Hongaarse Ferencvaros opzij zetten met een dubbele winst (2-0 & 0-2). In de kwartfinale wachtte de confrontatie met het Belgische Union Saint-Gilloise tegen wie het thuis gelijkspeelde (3-3) en nadien buitenshuis ruim kon verslaan (1-4). In de eigen competitie staat Leverkusen 7e en speelde het gelijk bij Stuttgart afgelopen weekend.

Met AS Roma komt de winnaar van de eerste editie van de UEFA Conference League op bezoek. De troepen van José Mourinho doorstonden de groepsfase van deze UEFA Europa League met horten en stoten en moesten als 2e reeds in de 1/16e finale aan de bak. Daarin wist het het Oostenrijkse RB Salzburg uit te schakelen nadat het thuis (2-0) een nederlaag rechttrok uit Salzburg (1-0). in de 1/8e finale kon het het Spaanse Real Sociedad opzij zetten nadat het thuis won (2-0) en in Spanje gelijkspeelde (0-0). In de kwartfinale verloor het eerst bij Feyenoord (1-0) om nadien via verlengingen de klus te klaren (4-1). In de eigen serie A staat het 6e en kon het al 5 wedstrijden op rij niet meer winnen waardoor het moet afhaken voor de strijd om een ticket voor de UEFA Champions League. Afgelopen weekend kwam het niet verder dan een scoreloos gelijkspel bij Bologna (0-0).

De highlights: Bayer Leverkusen - AS Roma

  • AS Roma won slechts 1 op 6 uitduels in deze UEFA Europa League
  • AS Roma 1 op 9 in uitwedstrijden in UEFA Europa League
  • AS Roma 5 wedstrijden zonder zege in Serie A

Onze voorspelling: Bayer Leverkusen - AS Roma

Hoewel AS Roma een echte toernooiploeg werd onder het bewind van José Mourinho zien we het ietwat somber in voor de Italianen die het laten afweten in de eigen serie A. Het heeft op 1 maand tijd niet enkel een ticket voor de UEFA Champions League uit handen laten glippen, het staat er inmiddels een heel eind van. Op verplaatsing in deze UEFA Europa League kon het bovendien maar eenmaal de volle buit pakken en pakt het 1 op 9 in de laatste 3 verplaatsingen. Onze voorspelling Bayer Leverkusen-AS Roma: Bayer Leverkusen wint.
1
Circus
2.11
Bayer Leverkusen wint: €250 X 2.11 = 527.5€
Bonus €250
N
Circus
3.3
Gelijk €250 X 3.3 = 825€
Bonus €250
2
Circus
3.9
AS Roma wint: €250 X 3.9 = 975€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.