Loading...

Gids Neteller

Neteller is samen met Moneybookers de andere virtuele portemonnee die je moet kennen als je je in de wereld van online weddenschappen interesseert. De site kan er trots op zijn zowel het vertrouwen van de bookmakers als dat van de wedders te genieten, dankzij de betrouwbaarheid en de snelheid van de transacties.

Inschrijven op NETeller

De inschrijving kost 2 minuten, de tijd die het kost om je e-mailadres door te geven. Op dat moment heb je een "Neteller Express" account met beperkte mogelijkheden (stortingslimiet 2.150 euro).

Upgraden van je rekening

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van je rekening, moet je upgraden. Daartoe stuur je een scan van je identiteitskaart of je paspoort als de agent die je gegevens controleert je hierom vraagt.

Onbeperkt storten en opnemen

Als dit gebeurd is, veranderen de limieten volledig: je kunt per dag met je bankkaart tot 5.000 euro storten. De limiet per maand is 20.000 euro. Er worden kosten afgeschreven van 1,75%. Voor dat bedrag wordt je geld onmiddellijk overgemaakt.

Als je voor een overschrijving kiest, wordt het bedrag per dag maximaal 145.000 euro. Een grens waar weinig mensen aan zullen komen! Maar als dat toch het geval mocht zijn, kun je per maand tot 580.000 euro storten en dat zonder kosten. De transfer duurt vervolgens twee tot drie dagen, wat in de sector een normale termijn is.

Credit card Net+ Prepaid Master Card

De site biedt een eigen creditcard aan die overal geldig is waar de MasterCard wordt geaccepteerd, dat wil zeggen in het hele land en 95% van commercieel internet. Dit is een groot voordeel naast de enorme limieten. Eenvoudiger, sneller en praktischer dan deze kaart kan haast niet, zeker in combinatie met de stortingsfaciliteiten, waardoor het een absolute flexibiliteitstool wordt. Dit gebruik heeft natuurlijk een prijs. Het bestellen van de kaart kost je 15 euro. De jaarlijkse beheerskosten bedragen ook 15 euro. Maar het zijn vooral de opnamekosten waar je misschien van zult schrikken: 4 euro.

Voor het overhevelen van geld naar je bankrekening gelden dezelfde termijnen als voor stortingen. Dit kost je 7,50 euro voor een overschrijving of een cheque. Een nadeel is dat het niet mogelijk is direct geld op een creditcard te storten.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Een site van dit formaat verdient een beveiligingssysteem van formaat en dat biedt Neteller je aan. De site bewaart 100% van de saldo’s van de leden die geplaatst zijn op geïsoleerde trustrekeningen. Dit betekent dat ze voortdurend de nodige liquiditeiten hebben om geldtransacties te realiseren. De site gebruikt het beste op het gebied van de encryptie van gegevens en heeft voldoende personeel in dienst om toezicht te houden op het netwerk.

De klantenservice

De klantenservice is uitzonderlijk efficiënt. Dit geldt voor alle methodes waarmee je contact kunt opnemen. De FAQ is wat ons betreft zeer geslaagd, eenvoudig en compleet. De livechat is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Er is altijd een Engelssprekende medewerker aanwezig. Als je een e-mail stuurt, krijg je binnen een zeer acceptabele termijn het antwoord. Er is ook een telefoonnummer beschikbaar, maar let op, hiervoor gelden de duurdere buitenlandtarieven!

Onze mening over Neteller

Als je bereid bent om een beetje meer te betalen voor een optimale efficiëntie en snelheid van je geldtransfers, dan is Neteller de site die je zoekt.

Beginnen met wedden op toto.nl

De andere rubrieken