Loading...

Skrill

Skrill, het voormalige Moneybookers, is een elektronische portemonnee. Als je geld uitgeeft of wint op internet, bespaar je veel tijd met een elektronische portemonnee. Je geniet van transactietermijnen waar geen enkele klassieke bank tegenop kan. De transfers tussen rekeningen vinden in de meeste gevallen onmiddellijk plaats op Skrill. Zo kun je geld opnemen of je rekening aanvullen in een paar seconden. Skrill heeft zich in een paar jaar opgewerkt tot de leider in elektronische portemonnees en dit om verschillende redenen.

Een account aanmaken

Om een account aan te maken heb je alleen een geldig e-mailadres nodig. Eenvoudiger en sneller kan het niet.

Storten op Skrill

Om geld te storten biedt Skrill drie opties aan:

  • Storten per kaart is volledig gratis. Het geld wordt direct overgemaakt. Als het je eerste keer is, wordt de transactie gecombineerd met een verificatieprocedure.
  • Overschrijvingen zijn ook gratis. Afhankelijk van je bank duurt dit 2 à 3 dagen.
  • Een cheque is ook gratis, maar alleen aan te raden als je tijd hebt. De transactie duurt 7 tot 10 dagen (!)

De site handhaaft een stortingsgrens van 1000 euro per maand en 600 euro per kaart. Je kunt deze grens verhogen door middel van enkele verificaties.

Je geld opnemen

Als het moment gekomen is om je geld over te brengen naar je bankrekening, biedt Skrill dezelfde opties aan als voor storting het geval is. Ook gelden vergelijkbare termijnen.

  • overschrijving: dit kost je 1,80 euro
  • opname met credit card: dit kost je ook 1,80 euro
  • betaling per cheque: dit kost je 3,50 euro en duurt enige tijd

Het maximale opnamebedrag is 1000 euro per 90 dagen. Als je de nodige verificaties, zoals hierboven genoemd, uit laat voeren, wordt deze grens verhoogd.

De prepaid MasterCard Skrill (Moneybookers) is op verzoek verkrijgbaar. Dankzij de kaart heb je toegang tot alle automaten die de Mastercard accepteren (29 miljoen geldautomaten) en kun je ook in winkels online betalen.

Klantenservice en beveiliging

Wat betreft de klantenservice en de interface is er nog ruimte voor verbetering. Skrill biedt geen livechat aan. Je kunt alleen per mail of telefoon contact opnemen. De antwoordtermijnen per e-mail liggen tussen enkele uren en in enkele gevallen langer dan een dag.

Wat het beveiligingsniveau en de cryptage van gegevens betreft, gebruikt Skrill dezelfde technologie als traditionele banken. De reputatie van een online bank hangt grotendeels af van de beveiliging en Skrill zorgt ervoor dat hierop niets aan te merken valt.

Onze mening over Skrill

Skrill (voormalig Moneybookers) is in een geschikte online betalingsmethode. Geschikt in zijn algemeenheid, maar in het bijzonder ook voor online weddenschappen. Bijna alle sites voor sportweddenschappen accepteren Skrill. Bekende internationale goksites zoals Bwin en Betclic gebruiken allemaal dit betalingsmiddel. Het is dus een ideaal middel voor het direct overmaken van geld tussen verschillende sites voor sportweddenschappen.

Registreren op de website van TOTO en beginnen met sportwedden

De andere rubrieken